חברים יקרים

חברים יקרים

כשותף לדרכיכם האידיאולוגית רציתי לשאול איפה מרצ במחאה על הגזירות הכלכליות. תמיד רואים בחדשות אנשים מאירגונים חברתיים מסבירים על העניין ואף פעם לא רואים מישהו ממרצ. בהפגנות תמיד נוכחים המוני אירגונים חברתיים ובעקר תנועות הנוער אבל בקושי רואים את נוער מרצ. אני אישית חושב שמרצ כזורע הפוליטית היחידה כיום של השמאל הישראלי חייבת לנקוט יזמה. צעד ראשון לפחות לקראת המפלגה הסוציאל דמוקרטית מפלגת השמאל האולטימטיבית. בברכה, דן

וגם...

מצפה לראותכם בצעדת האחד במאי בתל אביב שתתמקד בדיוק בנושאים האלו

יש שלל הפגנות ומחאות

שאנחנו שותפים להם אם תתן את המייל שלך ישלחו לך תמיד עדכונים

eviv

New member
למשל היום...

קודם כל מרצ חברה בקואליציה שקמה נגד התקציב של השנה שכוללת: מטה המאבק החברתי-כלכלי: אגודת החרשים, אופק, איל"ן, איתך- משפטניות למען צדק חברתי, ארגון הגג של ארגוני הנכים, בל"ד, האוהלים, הארגון לזכויות הדיור, הבחירה הדמוקרטית, המרכז לעיוור, המרכז לפלורליזם יהודי, הסתדרות הגמלאים, הסתדרות המורים, הפורום למאבק באבטלה, הקשת הדמוקרטית המזרחית, הפורום החברתי הישראלי, השומר הצעיר, התנועה הקיבוצית, חד"ש, עמותת ידידי, יהדות התורה, יתד- משפחות חד הוריות, חטיבת זכויות האדם, ככר הלחם, מימד, מפלגת העבודה, מרצ, סינגור קהילתי, עם אחד, קול בשכונות, רע"מ, ש"ס, שומרי רבנים משפט, ש.ח.ר, שלום עכשיו, תנו לעבוד בכבוד, תע"ל. רק היום נוער מרצ הפגין בהפגנה מול ביתו של טומי לפיד כנגד התקציב הפגנה שמנתה כ35 איש ומתוכם אנחנו היינו 7 אנשים בקשר לפירסום אני מקווה שנצא בתמונות בעיתונות אבל כמו שאמרתי אנחנו פועלים כנראה באמת ניפגש ב1 במאי. אנחנו משתתפים בצעדה במקום השלישי אם הבנתי נכון...

eviv

New member
נכון, אבל...

אין קשר ישיר מהבחינה שהוא לא שר האוצר והוא לא זה שכותב את התוכנית עצמה או אחראי לכתיבתה. אבל הוא זה שנמצא בממשלה שממציאה תקציב כזה והוא בעל הכוח לומר אני לא תומך בזה והתקציב לא יעבור יש לו 15 חברי כנסת. הסיבה העיקרית לפי דעתי שההפגנה היתה מול הבית שלו זה שחיפשו מוקד בתל אביב ובחר אותו כי כאמור היתה הפגנה מול ביבי בירושלים אתה יכול לראות את זה בעידכון של מרצ שמפורסם כל כמה זמן לאי-מאייל

למעלה