חברים יקרים

ניקולי

New member
חברים יקרים

בפתח עומד חג פורים
.... חשבתם אולי על...... ??????. אם כן... תתחילו לשרש.... מתי בכלל פורים מישהו יודע???

בוקר טוב

ברוח החג אני חושבת שיש מקום לעשות מפגש !!! מה אתם אומרים אצלי בבית כל אחד יביא משלוח מנות ונחליף בינינו כמובן יהיה אוכל והכל אבל גם משלוח מנות (מינוס אחד אצלי בבית לא מעשנים אלא יוצאים לחדר מדרגות... ) חוץ מזה שאני מנסה עכשיו למצוא תחפושת למיקה..

ניקולי

New member
ג'ס

נשמע מענין למה לא?? (מקווה שלא תהיה מלחמה) את מיקוש תוכלי לחפש לברבי.. שימי לה שימלה ורודה ופאה בלונדינית... היא תהיה מה זה יפה

ניקולי

New member
אבל

בכל תחפושת היא לא עומדת אז מה ההבדל?? חוץ מזה מנסיון ילדים כאלו קטנים לא סובלים תחפושות עליהם אז עדיף משהו לא מעמיס... אני אחשוב על עוד ואני אומר לך.

ג'ס

מיקה מיני או מיקי מאוס או ארנב אני בעד מפגש עם הילדים אבל זה צריך להיות בשעה סבירה

אני חושבת שזה יכול להיות על הכיפק

אפילו ביום פורים בשעות הצהרים ... לא חייבים בערב.

ניקולי

New member
אויי זה רעיון ../images/Emo62.gif

ג'ס אמרתי לך פעם שאת גאונית????? לא?? אז עכשיו אני אומרת לך את גאונית!!!! במקום להסתובב עם הילדים בחוץ (ובטח ירד גשם כרגיל) עדיף לעשות חג פורים באחד מהבתים עם הילדים ויהיה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף (אני מקווה שהילדים שלי השנה איתי בפורים ולא עם אבא שלהם..כי אני מה זה התבאס...
)

וואלה מתאים

לעשות ארוחת צהרים כזו לילדודוס אפילו לאסוף כסף לפיצות או נקניקיות או המבורגרים והכל פה בבית שלי יש הכל מסביב בשליחות יכול להיות ענק!!! אולי נצליח להביא גם את בת בת

ניקולי

New member
נראה לך?? ../images/Emo4.gif

הלוואי שבת בת תגיע...למה לא?? אחרי כ"כ הרבה ניסויים ושיכנועים אולי היא תבוא... אישית מאוד אשמח... בת בת את שומעת????????????????
מקווה שתגיעי...

נראה לכם שבת הים תבואאאאאא

לכאן אנחנו לא מצליחים לגרום לה להכנס אז למפגש גם בימים הטובים היא לא רצתה/יכלה לבוא וחוץ מזה אם הבעל שלה אטם את כל הבית אז עם הסכנה ההולכת וקרבה אני חושבת שהוא יתן להם להתחפש רק לאנשים בתוך מסכות לגבי אחר הצהריים רעיון מקסים גם אני והברבית שלי נבוא

ניקולי

New member
מבחינתי

ראו זאת כסגור!!!!! בתקווה שלא יצוץ משהו ברגע האחרון... אני איתכם!!!!!! נקודה סוף רות עבור.......

ליאן.

New member
עוד רעיונות -

פרח. עלי כותרת אדומים מסביב לראש תפורים מסביב לכובע הדוק ירוק. לאקוני אומנם, אבל חמוד.

למעלה