חברים יקרים!

Neta558

New member
חברים יקרים!

יום ארוך היה אתמול, ארוך מדי. כמו כל יום בחירות, גם אתמול היה יום שלא נגמר. הוא לא נגמר, כי מה שראינו אתמול הוא ממש לא הסוף, הוא רק מהמורה בדרך. סופו של יום הבחירות יהיה ביום הבחירות הבא, ועד אז הדרך לא תהיה קלה. אוכלוסיות רבות שמרצ פעלה למענן, לא הוקירו לה תודה בקלפי. אין זו בגידה, מאחר שפעילות מרצ אינה הסכם להשגת קולות, פעילות מרצ היא מימוש אידיאולוגיה. זה מעצבן, וזה לפעמים מכעיס, אך זה גם ממלא אותי הערכה לח"כים של מרצ ולכל פעיליה. אתמול גילינו כמה כבד המחיר על יושר אידיאולוגי שכזה, עשיה אמיתית למען החברה ולא למען האינטרסים המפלגתיים. דוקא בגלל המכה הכבדה שספגנו, נמשיך מכאן בכל המרצ. נמשיך לפעול תחת כל הדגלים שמרצ מניפה, כי אחרת לא בטוח שיהיה מי שיניף אותם. אני קוראת לכם להמשיך להיות הקול החזק של מרצ בכל מקום. צאו לרחובות והשמיעו את מחאתכם, כי עכשיו היא רלוונטית יותר מתמיד. התפקדו למפלגה וחזקו אותה גם מבפנים. כיתבו למועמדי רשימת מרצ וחזקו אותם בכמה מילים טובות, הם ראויים לכך. את יום הבחירות העברתי ברובו עם הנוער במודיעין. אם אלו פני הנוער בארץ כולה, אין לי ספק כי יש ביכולתיכם לחולל שינוי של ממש במדינה. פגשתי המון פנים חדשות, מוטיבציה אדירה ואנרגיות כמעט בלתי נדלות. מכאן אני שולחת ברכת כל הכבוד ענקית לכל הפעילים שהיו חלק מיום הבחירות. אל תתנו לתוצאות לאכזב אתכם-עשיתם עבודה מדהימה! בעקבות הבחירות האלה, ובעיקר אחרי יום של פעילות עם הנוער, לי יש הרבה יותר מרצ לעשות, יותר מתמיד. עומדת לרשותכם בכל עזרה שתרצו. בברכת מהפכה מוצלחת לכולנו! נטע

למעלה