חברים יקרים....

sarel25

New member
חברים יקרים....

סתם מעניין אותי לדעת אם יש עוד אנשים כמוני או שאני עוף מוזר. סגרתי חופשה לפני כחודש וחצי לאמצע ינואר ומאז אני עוקב מספר פעמים ביום אחרי המצלמות באתר וסופר את הימים(טבלת ייאוש צבאית)
למישהו יש מתכון להעברת הזמן קדימה במהירות ולהאט אותו(רק לגביי) בזמן החופשה עצמה????
אחלה יום לכולם

איל שחר

New member
בתגובה שמעל נפלה טעות כתיב קלה. נכתב "כל יום בודק..."

כוונתו הייתה "כל היום בודק..."

אבל הוא צנוע כזה...

marceloros

Member
מנהל
יש פתרון שאני מיישם

כניסה לטראנס כאילו לא קבעתי חופשה בכלל.
פתאום החופשה מגיעה, ואז היא גם נגמרת מהר !

&nbsp
אגב אותו עיקרון בטיסות ארוכות - אי אפשר להיכנס לטיסה לארגנטינה למשל, 13-14 שעות, ולחשוב על לרדת מהמטוס. פשוט צריך להיכנס לטראנס של מה אני עושה פה בכלל ובתקווה גם ללכת לישון.

specto

New member
זה מזעזע

בדר"כ מזמין בקיץ ונמצא במצב המתואר כחצי שנה.

אנשים פה מצטנעים, ברגע שסיימו לבדוק מצלמות ותנאי שלג, עוברים לביקורות על ציוד, טוחנים את אותם סרטוני הדרכה שוב ושוב, בודקים טמפ' ותנאי שלג במטריצה רב שנתית...

sarel25

New member
חחחחח.....

אהבתי את הביקורות על הציוד והסרטונים האין סופיים...
אז אני לא המשוגע היחידי(בלי להעליב)...

הפיתרון שלי

כדי לגוון בדיקות שלג ומצלמות באתר אליו אני נוסע. אני מברר כל הזמן על חופשות נוספות חודש אחר כך. זה ממש לא משנה אם אני מתכוון לקנות או לא. אבל זה מגוון מאוד.
&nbsp
השנה אני בהחלט מתכוון לקנות נוספת בסוף פברואר או מרץ.

איל שחר

New member
רעיון מדליק! בעצם, אני יכול להתכוון להזמין

עוד כמה חופשות סקי השנה, לברר, לתעד, להשוות, לבדוק מצלמות וציוד נדרש, ואז, בסוף, לא להזמין?

וככה כל החורף? גדול!

עשית לי את היום!

וזה עוד כלום... בסוף אתה כן מזמין

אם למשל אתה מתעניין בחבילה, זה עולה לך 1,500 יורו ומעלה. זו הוצאה.
&nbsp
אבל אם אתה מארגן לבד, אתה מתחיל בטיסה. 200-300 יורו. מה זה אלף שקל? יאללה נזמין. אחר כך אתה מחפש מלון, וסקי פס, וציוד, והסעה... ואז יוצא שבסוף אתה מוציא את אותו סכום, אבל אתה לא שם לב, כי אתה משלם כל פעם קצת.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

נפתלי99

New member
זה נקרא "המכורים ללבן"

לי יש קאונטר על מסך הטלפון, עם טבלת ייאוש, ומחכה שפברואר יגיע כבר.
&nbsp
פתאום אפילו מפנטז על תנאי גלישה בחרמון הפצפון שלנו...

למעלה