חברים יקרים!

gogumagog

New member
כנראה שלא...

גם הייתי בארה"ב שבועיים, וגם מאז שחזרתי אני עסוק יותר ב-X-Box שקניתי בלונדטון בעצירת ביניים...

gogumagog

New member
היה אחלה!

הייתי בניו יורק (עיר פצצתית במיוחד), אורלנדו ומיאמי. ובחזור הייתה לנו עצירה של יממה וחצי בלונדון ואז קניתי ת´אקס בוקס. זה עלה לי 212 פאונד (לאחר החזר מס כניסה), החבילה כוללת: המכשיר עצמו+ידית משחק, המשחקים: Halo, ו-Buffy(קוטלת הערפדים...)וגם צירפתי ידית משחק נוספת. בארץ כל זה היה עולה איזה 4000 שקל בערך. בארה"ב זה עוד יותר זול, המכשיר עולה 200 דולר!!!

MiCroZiP

New member
אין dbz?

בעצם תאמין לי שעדיף שלא... משחקי דרגון בול זי ממש לא מרשימים.....

gogumagog

New member
למה לא?????

יש לי משחק DBZ במגה דרייב והוא ממש פפצה!!! לגבי אקס בוקס... כמעט 100 אחוז שלא יצא, אני מקווה שייצא בעתיד, אבל יהיה מוזר לראות את זה בתלת מימד...

TotoGuy

New member
יוצא אחד לPS2

שלמרות שראיתי משחקי מכות עם גרפיקה הרבה יותר טובה, הוא נראה נחמד. נראה כמו שילוב של הממשק טקן עם יריות. ובעצם כמו DBGT Final Bout לPSX רק פחות דפוק ויותר יציב..

TotoGuy

New member
שלחו לי טריילר לפני כמה זמן

לא ממש זוכר אתר שיש בו אותו.

TotoGuy

New member
יוצא אחד לPS2

שלמרות שראיתי משחקי מכות עם גרפיקה הרבה יותר טובה, הוא נראה נחמד. נראה כמו שילוב של הממשק טקן עם יריות. ובעצם כמו DBGT Final Bout לPSX רק פחות דפוק ויותר יציב..

Pikachuit!

New member
אממ.. סתם ליתר דיוק:

המכשיר עצמו עולה בארץ 1950 (מדיה-Game בגבעתיים) ומשחקים עולים בסביבות ה300 שקל... אז המקסימום שזה היה יוצא לך זה 2700.. לא 4000... אין צורך לצאת מפרופורציות
-הייתי ממליצה לך להתקין צ´יפ (ג´וק כמו שאנשים מכנים את זה) בתוך האקס בוקס בגלל הZONEים השונים-

gogumagog

New member
חחח...

אולי קצת הגזמתי...
אבל היה עולה לי איזה 1200 שקל יותר!!!!!!!!!!!!!!!! המשחקים עולים בסביבות 330-300 (בערך כמו בלונדון...) לגבי הצ´יפ... את מתכוונת ל-DVD?

למעלה