חברים יקרים,

חברים יקרים,

הודעה רצינית, לשם שינוי, כי שמתי לב לאחרונה שכל דבר קטן נהפך כאן לבדיחה... אז אין לי בעיה עם צחוקים (ולא, אני לא באה להיות הגננת הרעה, לא בא לי על תפקיד כזה. בכלל.)
אבל אני די מרגישה שכשאנשים מעלים כאן הודעות עם שאלות רציניות, אז די מהר זה הופך לקרקס ומועלות תגובות שכוללות הערות מיניות או לא לעניין, וזה מאוד מרתיע גולשים חדשים לכתוב כאן.
אז אנא מכם, הימנעו בכל לשון של בקשה מהערות מיותרות שלא מכבדות אתכם או את פותח ההודעה.

הפורום הזה יכול לחזור לחיים בקלות ולהרים את עצמו מהקרשים (ויש לי ניסיון בהחייאת פורומים גוססים) אבל לא במצב הנתון. קחו לתשומת לבכם.

ושיהיה אחל'ה לילה והמשך שבוע נפלא לכולם!

פ נ ט i ם

New member
קרוסלע - באמת ??? מה את אומרת ???

אל תשכחי שאני יודע איפה את גרה...

אני עוד זוכר את ההודעה הראשונה שלי פה בפורום בשנת 2000...

מיקושה

New member
באמת??????

תזהר כי אני יודעת איפה אתה גר גם..
חחח
תזהרו לכם שניכם המנהלת נורא כועסת.

...Blue

New member
גם את מנסה??

לא עוזר כלום..
אפילו יזמתי פגישה על חומוס טוב אצל "אחים דיאב" ונאדה, גורנשיט,
הצפנתי עד "לימוזין", לשם הוא אפילו לא הגיע!,
הבן אדם לא מוכן להקשיב..

אני כבר מיואש

פ נ ט i ם

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אם היית יודע כמה הייתי קרוב להגיע אליך שבוע שעבר כדי רק לגלות שאתה בכלל נופש לי באיזה מלון מפואר, בחברת חתיכה אחת ו-3 ילדים...

אמרו שלימוזין זה כבר לא מה שהיה פעם, אז דווקא ההזמנה לחומוס נשמעת לי מאד מפתה...

...Blue

New member
זאת בדיוק הבעיה,

אתה תמיד מרחק נגיעה (במקרה הזה, מרחק טעימה מחומוס אסלי) :)
אבל דיברנו בכלל על השבוע הקודם ואז עוד הייתי באזור..
ותיקון קטנטן, היינו עם שניים מהשלושה,
הגדול כבר גדול בשביל לבוא עם ההורים שלו..הוא הפך את הבית לבית מלון לשלושה ימים, רק הוא והחברה שלו
והאמת? אני מבין אותו :)

יאללה תבוא שבוע הבא בלי נדר ושום תירוץ לא יתקבל בהבנה..

אההה..החתיכה מוסרת לך ד"ש חם ותודה על הפרגון הענק :)

פ נ ט i ם

New member
יא מניאק ! אופס... מותר לקלל ?

בכל מקרה, אתה מניאק שלא חיכית כמה ימים ונתת לי לסיים ראשון וישר עקפת אותי עם איזה מיליון ומשהו נקודות - אתה בטוח מרמה ואני חייב לראות איך אתה עושה זאת !!

אתה לא מבין, הייתי כבר בדרך אליך וכל היום שלי נדפק... אני אספר לך כשנפגש (אתה יכול לשאול את ליהי
).

ראיתי תמונה של הגדול -- וואחד גדול הילד !! like father, like son...

אני אגיע... פרטים בהמשך...

תמסור לחתיכה שאני מקנא בבעלה...

...Blue

New member
חחחחחחחח

נשבע לך שזו זריזות עיניים, ריכוז ולא רמאות, אני אוכיח לך, מבטיח..
לא צריך לשאול את ליהי, אני מאמין לך, זה יכול לקרות לכל אחד. (לא לי, אבל לכל אחד אחר חחחח)
הבן שלי עושה לי בית ספר מכל הבחינות, בעצם שלושתם,
אבל כשמדובר בהם, זה רק הופך אותי לגאה יותר (וארוך יותר, היית מאמין שאני עוד יכול לגבוה)? :)

יאללה לילה טוב פנטומימו היקר
שיהיה לך לילה מדושן מעונג ומואר באור יקרות..
קסם של שבת

Night Light

New member
מיסטרי

אני מבינה מאיפה את באה. ואני מבינה שיש לך אינטרס שיבואו גולשים חדשים כי הפורום היה במצב לא משהו הרבה זמן.
אבל את לא רואה שהוא דווקא פורח עכשיו, וזה דווקא בגלל הקהילה הותיקה שמתעוררת וחוזרת טיפין טיפין.
לכל קהילה וירטואלית שיש בה חברים ותיקים יש ז'רגון פנימי, עם בדיחות פנימיות וסגנון מסויים. אני עוד זוכרת את הימים שהיו מחלקים פה פרחים וכלניות וטוענים שהאייקון הזה:
הוא למעשה מישהו שתולש את השיערות שלו מתסכול... וזה למרות שאני דווקא לא דור ראשון של הפורום הזה...
זה לא שעושים זובור או מבחן אש או משהו לגולשים שצצים פה עם שאלות. אני לא חושבת שמשהו ממה שזז פה בימים האחרונים מצדיק מחיקות. לא היה פה הומור תוקפני...
דווקא הצלחת כל כך יפה להחזיר כמה אנשים שהיו מאד מאד חסרים.
אל תכעסי שאנחנו מתבטאים

אני מבינה את מה שכתבת

וברור לי שיש כאן קהילה קבועה ומגובשת. יחד עם זאת, אני די מרגישה שהבדיחה כאן היא על חשבוני ועל חשבון מי שכן מנסה להגיע הנה ולהתייעץ כדי לקבל תגובות רציניות או חוות דעת, וזה לא בדיוק עוזר לקדם את הפורום או להציע לתפוז לקדם כאן שרשורים כדי להביא עוד גולשים. אני לא מבקשת שהצחוקים ביניכם ייפסקו, אני רק מבקשת קצת טקט, זה הכול.
לא ממש לעניין שאכתוב לגולש ״לא ירדתי לסוף דעתך״ ואקבל בתגובה ״מי זה סוף דעתך?״ או שגולשת תתייעץ כאן לגבי בעיה עם בן הזוג שלה ויכתבו לה שמשעמם לה בחיים, ושהיא מתעסקת בשטויות. (וזה באמת מה שכתבו לה)
אז נכון, זה פורום, ויש לכולם אפשרות להגיב בו, אבל לטובת כולם- יהיה נחמד יותר אם לא תשלפו ישר את מה שעולה לכם לראש ותנסו להיות טיפה יותר סובלניים למגיבים חדשים בפורום. לי אישית זה לא נחמד, ואני בטוחה שגם לאחרים, שמנסים להשתייך.

פ נ ט i ם

New member
לא הזכרת את הפיצוחים שהטירונים מחוייבים להביא

למסיבות יום ההולדת שלי !! רק על זה עליך להקיף את הפורום 3 פעמים ב-60 שניות !!

אפרופו כלניות - סיפרתי לך פעם את הסיפור על שתי כלניות שהלכו במדבר ?

טוב, חבל...

כי דווקא הגעתי הנה רק עכשיו
וחשבתי שאולי יהיה כאן מעניין
אבל אם אין כאן קרקס, הערות מיניות לא לענין וכאלה, זה פחות מעניין.
בדרך כלל גם לשאלות רציניות אפשר לענות בבדיחות ולפעמים אלו התשובות הכי טובות.. (מנסיוני מאוד קשה לחנך פורומים, אבל אני לא מאשימה אף אחד שמנסה)

זהר nj

New member
מסכים איתך מיסטרי

ה לוווו פורום
משהוא התעורר פה --יפה!
אז הנה כמה וכמה חויות שליקטתי מהארץ
הסלון של ההורים שלי לא השתנה .אמא שלי הזיזה את התמונה של הבאבא סלי מקיר אחד לשני
המזגן הפסיק לעבוד ותיקנתי אותו
הרופא המשפחתי דר קופלביץ עדיין מתפקד
הבדיקות של אמא היו טובות של אבא לא ככ
קניתי מכשירי שמיעה לשניהם -- וואו בארץ זה מאוד יקר העסק הזה
הבית כנסת של אבא לא השתנה --עדיין עם ריח של נפטלין כזה ועדיין זורקים סוכריות על כולם
זכיתי לעלות לתורה (מה אתם יודעים :) )...הכי קטע החזן לפני שעליתי אומר ..יעלה וימוד לתורה החתן ....כאילו ...הלו ..אני בן 49 התחתנתי לפני יותר מ 20 שנים ..יש לי בת בת 21 ..עאלק חתן ...טוב נו ...הוא בסדר
העיקר שאבא היה מפסוט
הדגים החריפים של אמא נשארו טעימים ..ממ יאמי עם החלה ...
עדיין ישנם הויכוחים על פוליטיקה בערב יום שישי
אמא שלי התחילה לשמוע שלמה ארצי ...סחטיין..זה התקדמות כבירה מימי אריס סאן ...אני מת עליה ..היא אשה ככ טובה וחסרה לי

זהו.
לא...לא טיילתי יותר מידי ..לא רציתי
לא בקרתי באף מועדון בתל אביב ...הפלצנות הזו של חיקוי ארהב לא מתאימה לי ..צטער
ירושליים הייתה ונשארה מדהימה ..במיוחד העיר העתיקה ...
לא הייתי בים
לא בייתי בבית קפה :)
מממ
הייתי בחוות התבלינים בבית לחם הגלילית ...ו בקרתי בהר מירון עם ההורים ..היה מצחיק מאוד ...לנסוע עם הורים לעמוקה זו מממ איך לומר חוויה אתנית תרבותית מיוחדת במינה ...הצד ההפוך של מנהטן :)
קראתי ספר מתחילתו ועד סופו ..היהודי האחרון של יורם קניוק -- ספר מדהים

רציתי להפגש עם אנשים שאני אוהב .חלק נפגשתי וחלק לצערי לא .

מה עוד?
הוספתי איזה 4 קילו
ממ זהו באופן כללי .

הפסדתי משהוא?
לא חושב.תראו משהוא...
אולי זה יסביר איך אני רואה את החיים .
יש לי חברים פה שלא מזמן יצאו לטיול להר הקלימנגרו באפריקה .וואחאד פיסטין .הזמינו אותי איתם .שאלתי את מארגן הטיול ..תגיד לי מה המטרה בכל העינין הזה של הקלימנגרו ?אז הוא אמר לי ..בחיאת ראבאק זו חוויה מעצימה..אתה מטפס על הר ומאוד קשה לך ובסוף שאתה מגיע לפיסגה אתה מרגיש שעשית משהו.
וואלה...
אמרתי לו תקשיב..קודם כל בחיים שלי עליתי על הרים וכבשתי פיסטנים רבים חלקם עם נצ וחלקם בלי .זה היה כשהייתי צעיר ודי אהבל.

יודע מה ההר שלי עכשיו ? הנה הקלימגרו שלי עכשיו...
קודם כל לקום בבוקר ולדאוג לאנשים שאתה אוהב.להגיע הביתה אחרי יום עבודה משוגע ולראות את אשתך עיפה ..להפשיל שרוולים..לתת לה חיבוק..לדאוג לילד המתבגר שלי ...להתקשר לבת שלי שנמצאת בקולג רחוק מפה ו לעודד אותה
לקפל כביסות :)
לנקות תביית אם צריך ..ולתת.לפחות לנסות לתת כמה יותר.
לא נסעתי לקלימגרו :)..ולא לקחתי לי מלון פלצני עם בריכה באילת....
בחרתי להיות עם ההורים שלי..וכשנחתתי כאן ב ארהב הרגשתי מין הרגשה של אושר אמיתי .
עשיתי מה הלב שלי אמר לי לעשות.
זהו.
בוקר טוב ישראל ושבת שלום לכולם
נב
מנהלת ..
אני אכן מסכים לדברייך צריך לשמור על תרבות דיבור כאן ...כמו בחיים.
להת

זהר nj

New member
מיקושה - בואי נאמר הייתי מתקשר

הייתי אומר לך הי מיקושה זה אני זהר NJ מהפורום עברתי בסביבה
בא לך לצאת החוצה?

לשתות קפה...ללכת ליער ביריה...
היינו יכולים להשתטח ......על מממ קברות צדיקים ...וואווו

לא ברצינות עכשיו מיק
נגיד באמצע היום הייתי מרים טלפון והייתי אומר לך הי ...אני כאן בחניה...מה?מה היה קורה?
אה???
תעני לי :) אבל תאמת

למעלה