אמא´לה יש שם חלונות סנטימתר על סנטימטר
O oren* New member 7/9/02 #32 השנה הראשונה עליהם, בשנה השניה הבית עלייך - רק היום, קונים דירה בשיטת פל-קל ולוקחים את הבית איתך לכל מקום
השנה הראשונה עליהם, בשנה השניה הבית עלייך - רק היום, קונים דירה בשיטת פל-קל ולוקחים את הבית איתך לכל מקום
D DerBleistift New member 7/9/02 #45 חחחח... ../images/Emo6.gif יא ליצן! בכל מקרה, את מגדל הרכבת אני אוהב. בניין משרדים חביב ביותר. האם כבר השלימו את כולו, ערן?
חחחח... ../images/Emo6.gif יא ליצן! בכל מקרה, את מגדל הרכבת אני אוהב. בניין משרדים חביב ביותר. האם כבר השלימו את כולו, ערן?
F fireman New member 6/9/02 #25 מגדל ה14 קומות המפורסם נבנה בשנת 1973 והיה למגדל הגבוה ביותר בבאר שבע עד שנת 1992 שנבנו מגדלי עופר הבניין ממוקם על רחוב שמעוני בעיר באר שבע והיה לאחד מסמליה של העיר באר שבע עד לעת זו
מגדל ה14 קומות המפורסם נבנה בשנת 1973 והיה למגדל הגבוה ביותר בבאר שבע עד שנת 1992 שנבנו מגדלי עופר הבניין ממוקם על רחוב שמעוני בעיר באר שבע והיה לאחד מסמליה של העיר באר שבע עד לעת זו
D DerBleistift New member 7/9/02 #49 איזה יופי!!! יצירת אומנות! קשה להאמין שהדבר הזה נבנה בארץ. לדעתי, הבניין הזה הווה השראה למגדלי צמרת בת"א, מה אתם אומרים?
איזה יופי!!! יצירת אומנות! קשה להאמין שהדבר הזה נבנה בארץ. לדעתי, הבניין הזה הווה השראה למגדלי צמרת בת"א, מה אתם אומרים?
D DerBleistift New member 7/9/02 #64 רוצים לראות משהו מצחיק? שימו לב למזגנים המגעילים שהתקינו על הקוביות. זה נראה כמו "מיני" קוביה שיוצאת מהקוביה הראשית. די מצחיק לטעמי.
רוצים לראות משהו מצחיק? שימו לב למזגנים המגעילים שהתקינו על הקוביות. זה נראה כמו "מיני" קוביה שיוצאת מהקוביה הראשית. די מצחיק לטעמי.
K kyle New member 7/9/02 #42 תעזרו לי רגע... איך קוראים למשחק ההוא שצריך להוציא לבנים בלי שהמגדל יתמוטט? [ הנה זה!
D DerBleistift New member 7/9/02 #48 כרגיל, ערן טועה. ראשית, למגדל הזה יש 15 קומות(!), ושנית, הוא נבנה בכלל בשנות ה-60. למה אתה חייב להטעות את כולם, הא? ונכון, זהו אחד הבניינים היחודיים בארץ(ומהיפים בהם, לטעמי), ומן המפורסמים של ב"ש. בהחלט בניין מרתק. ולמי שמתעניין, הארכיטקטים שלו היו לופנפלד-גמרמן.
כרגיל, ערן טועה. ראשית, למגדל הזה יש 15 קומות(!), ושנית, הוא נבנה בכלל בשנות ה-60. למה אתה חייב להטעות את כולם, הא? ונכון, זהו אחד הבניינים היחודיים בארץ(ומהיפים בהם, לטעמי), ומן המפורסמים של ב"ש. בהחלט בניין מרתק. ולמי שמתעניין, הארכיטקטים שלו היו לופנפלד-גמרמן.