חברים יקרים

בת הרב1

New member
חברים יקרים

צר לי לאכזב אתכם אבל דיברתם על צרות אופקים במגזר החרדי . אז הנה מסתבר שאחיי החילונים לא נקיים מזה. אז ככה זה היה יצאנו לסוף שבוע טיילנו להנאתינו לפתע סוובבים אותנו חבורת נערים בקריאות פרזיטים אוכלי חינם וכו" ניסינו להסביר להם שיש אמנם כאלה שיושבים ולומדים אבל אנחנו אנשים עובדים . בעלי קורע ת"תחת מגיל 15 ועובד קשה חוץ מזה שהוא מתנדב במד"א משמר אזרחי .ועוד.. לא היה נעים בכל אופן מה שאני מנסה להסביר זה שצרות אופקים זה ענין של חינוך אים החרדים מחנכים שרק הדרך שלהם היא נכונה אוטומטי החילוני פסול ואים החילוני מציג את החרדי כפרזיט אוכל חינם ככה זה מצתייר לא אז למה שלא נסכים שאני כזה אבל השונה ממני הוא אדם מקסים עם דעות שונות משלי??

את חיה טוב עם עצמך?

אז מה איכפת לך מה הם אמרו? למה לי לא אומרים פרזיט? למרות שאני עובד ולמרות שאת התרומה שאני נתתי לצבא אני לא יודע כמה אנשים נתנו אבל מה איכפת לי אם אני יודע שהם טועים אז זה לא משנה לי מה אומרים

הכללות זה דבר רע

מה שסיפרת הזכיר לי מקרים שקרו אחרי רצח רבין כאשר כל מיני חילוניים טפשים צעקו קריאות גנאי לדתיים שהזדמנו בדרכם. אני זוכר את זעמו של ידיד טוב שלי שהיה אמנם חובש כיפה אבל הצביע עבור מרצ, כאשר ספג קריאות אלה. עם זאת, גם אחרי שהצגת את מעשיו המבורכים של בעלך עדיין לא ברור לי מדוע ואיך לא שירת בצבא. אם הוא עובד מגיל 15 איך קיבל פטור? אם הוא שירת בצבא וסתם לא ציינת זאת ראי שאלתי כמבוטלת.

למעלה