חברים יקרים!

קליט

New member
זה תלוי בך חבר

עם חבר - הכל קל יותר , נעים יותר , וברור הרבה יותר . בהצלחה !

קליט

New member
ועוד מה שיש לי לומר

שאכן, ה"ספק" הוא הרגשה קשה וכבידה, וזה לא פשוט . . ומתי שהרגש המציק עולה תענה לו בהרגעה שיכלית . אחי, זה לא יימשך לעד . יום אחד תדע אם אתם ביחד או לא . וזה ברור שתמצא אחרת ואולי טובה ומתאימה ממנה , נכון לא כל יום מוצאים אהבה כזאת , , אבל תמצא מישהיא אחרת שתתאים לך פחות או יותר . כולנו נדפקנו כאן בעולם הזה . . . נכון, לפעמים אנשים מקבלים יסורים שהם קשים מנשוא, וזה יותר בגדר עונש, ולא בדיוק נסיון שאפשר לעמוד בו בכבוד . . . אבל אם תיפול - תיסבול יותר . אז אולי הפיתרון שתהיה עסוק, או שתשקיע את עצמך בלימודים . ורק אתה יודע איך הדרך האישית שלך להירגע ולישמור על שפיות ורעננות . וכדאי מאוד שתמצא חבר או יועץ "ידיד נפש" . בהצלחה !

תמיד

במצבים כאלה אתה תשמע: "יום אחד זה יעבור..." ו "יהיה בסדר..." וזה נכון, יום אחד אתה תקום ותחייך.אתה תקום ותרגיש בטוח בעצמך. אבל עכשיו, עכשיו עזוב אותך מלהבין ומעצות ומתובנות. עכשיו, זה לא הזמן. עכשיו אתה עובר תהליך לא קל של כאב על עצמך. של כאב מהמכשולים שמפילים אותך.כאב עד כדי מרחק נגיעה מנקודת השבירה שלך. וזה בסדר. קח ת'זמן... מותר לך לצרוח ומותר לך לשתוק מותר לך לכאוב ומותר לך לאהוב מותר לך להתגעגע ומותר לך הכל. על הרגש אין חוקים, לרגש אין גבולות {וכל חוק שינסו ליצור רק יהווה כמנעול מעיק}. כל מה שמרגיש לך הוא נכון זה החוק היחידי של הרגש, של הלב. להרגיש מה שרוצים, כמה שרוצים, מתי שרוצים. כי זה טבעי לכאוב. וזה טבעי עוד יותר להוציא את הכאב החוצה. כן, אני יודעת שזה אומנם לא מפחית את הכאב, אבל עוזר להתמודד איתו.

אתה צריך משהו כימי.

ואני לגמרי רצינית איתך.מילים עוזרות לאנשים שפויים ואתה מזמן לא בקטגוריה הזאת.תטפל בעצמך אם אתה לא רוצה לגמור במחלקה סגורה.

איך אפשר לעודד מבלי לדעת על מה???

תם קשר עם בחורה? פיספסת את האוטובוס? רבת עם מישהו? חחחחחח העיקר שבסוף יהיה טוב!

למעלה