חברים יקרים!

דבר איתי בפרטי אם באלך

‏ ככה יהיה יותר קל לעודד אותך מאשר לזרוק לך סתם קלישאות באוויר, וגם תרגיש קצת שיחרור אחרי שתפרוק משו

במהלך כל שנותיי...

היה לי חבר אחד שסיפרתי לו כמעט הכל, וחברה אחת שסיפרתי לה הכל. וזה מסוג הדברים שגם לחבר ההוא לא הייתי מספר, בטח לא את כל הפרטים. אז.. סורי! מקווה שאתה מבין את מורכבות הענין.

קליט

New member
מאוד קשה לסחוב סוד , ועוד סוד שמעיק

חשוב שתדבר על זה עם מישהו , אני יכול להמליץ לך על יועץ חכם מנוסה ומקסים שמייעץ לאנשים דרך הפון, ובחינם .

תודה!

אבל יש דברים שאני לא מסוגל לדבר עליהם עם אנשים שאני לא מכיר וסומך עליהם. וכמו שאמרתי.. זה דברים שגם לחבר הטוב ביותר לא הייתי מספר. אז.. אם לא יהיה ברירה.. יש רק אחת שאני יספר לה.

קליט

New member
אתה יכול למצוא רב או יועץ שאתה לא מכיר אותו

שוב, יש לי להכיר לך איש נפלא פיקח ומנוסה שמבין בנפש האדם, אני מכיר אותו אישית, יש לו אופי פתוח, אתה יכול לדבר איתו בטלפון, וגם להפגש איתו . הכל נשאר דיסקרטי, הוא לא ידע את השם שלך, (תגיע עם גרב על הראש:) . יש לך את היכולת להקל על עצמך ! .

...

במקום לספר לנו ולהקב"ה כמה גדולות הצרות שלך,תספר לצרות כמה גדול ה`......... |ע"ע חותם ידך..|

אתה

בחור חכם ואיכותי.. לא לחינם בחר ה׳ בך במשימה, כי הוא ידע שתצליח לעבור אותה...

חח אתה עדיין מלא באגרסיות...

שמע אחי בדברים האלו אין הרבה ברירות זה פשוט רק להדחיק ולהמשיך הלאה, אם תחייה כל יום את הצער מחדש באמת תגיע בסוף לנטיה אובדנית...

נראה לך שלא ניסיתי?!

זה פשוט בילתי אפשרי. וכמו שאתה מאמין שהניסיון משמים להתמודד עם ההדחקה. אני מאמין שמשמים הפגישו אותנו כדי שיהיו לנו חיים ביחד.

אבל

אתה לא באמצע הדרך שאתה יכול לטעון ככה, אמרת שזה נגמר ביניכם סופית ושאין מצב לחתונה, כאן בדיוק נכנסת האמונה...תאמין שמשמיים בטוח דאגו לך בכל המובנים, ושתגיע שלך תבין את עומק ׳הדאגה׳.....

אה אוקיי...

אם יש עדיין תקווה לטוב בקשר הזה שנגמר, אז ברור שאתה צודק! ובעז״ה אם זה שלך זה יחזור מהר לקשר בריא ושמח...

אמן! /tapuzforum/images/Emo13.gif

תודה על העידוד. רק תפילה אשא... זה מה שאני עושה כרגע, נכון שתפילתי לא תשוב ריקם?

תפילות

אף פעם לא הולכות לאיבוד. אלוקים שומר אותן ואח"כ משתמש בהן במקום שהוא חושב שצריך אותן. יהי רצון שרצונו ורצונך יפגשו.

למעלה