חברים יקרים

חברים יקרים

חבל שאתם מרגישים צורך עז להתגונן נוכח המילה "קליקות".. זה לר רע בעניי רק שמשהו שאתם מכירים כותב הודעה גם היא היא הזויה אתם מגיבים בהתלהבות ואם זה משהו אחר יש פחות היענות והתגובטות בהתאם. זה מאוד טבעי בעני לאור העובדה שמכירים ונפגשים- רק למה אם אתם חברים ככ טובים כדאי לכם להמשיך להתכתב דרך הפורום והניקים- לא עדיף טלפון או מסנגר או משהו יותר אישי ליחסים קרובים? בעניי זה קצת מאבד מהקטע של הפורום הפתוח והמזמין ויוצר קבוצה סגורה מעט- לזה התכוונתי בקליקות.. אין צורך להתגונן- באבלית ומיצה וכל השאר. נראה שאתם נהנים וזו מטרה חשובה לא פחות. עצם ההכרות שלכם גורמת לחזק תגובות של משהו שאתם כבר מכירים- זה טבעי.

ואני כבר חשבתי שנמאס לדוש ולדון בנושא הזה.

מסתבר שלא. ושוב, כמו שכתבתי לך בשירשור ההוא- מילא היתה לך עילה להעלות את הנושא המגוחך עד כאב הזה, מילא היית צודקת, אבל הגיעה אורלירון, קיבלה תגובות מגוונות, מכל מיני משתתפים, קיבלה הסכמות ואי הסכמות ודיעות שונות מאנשים שהם חברים, ועדיין החלטת לדחוף את הקליקה המטופשת הזו. בחייאת רבאק, לא נמאס לך?

ש ו פ י ת

New member
צודקת בכל מילה

בוקר חדש 5 אכן חשפת את הזרמים הפועלים מתחת לפני השטח וממש חבל שזה כך מכירה חבורה שלמה שנעלמה מפה בשל כך ולצערי הרב דווקא קהילה מקסימה ישנה כאן אבל זה המצב ואין אפשרות לשנות קודמייך ניסו לשנות וכשראו שלא מצליח עזבו חבל ,כבר אמרתי ? שופית

3 שרונית

New member
נכון, אבל

אני יכולה להעיד על עצמי, אני לא בקליקה של אף אחד פה, לא מכירה אף אחד פה (חוץ מאחי וגיסתי) אני מגיבה על מה שמענין אותי לא מגיבה על מה שלא, הרבה פעמים אני בכלל לא מתייחסת לניק שפתח את ההודעה. אז נכון יש פה חבורה מגובשת ,הרבה פעמים הם מעצבנים גם אותי ,אז אני מעצבנת אותם חזרה :) , ניסו לשלוח אותי מפה בכל מיני דרכים לא ממש הולך להם.:))))) פשוט צריך להבין שכמו בכל מקום גם בפורומים יש חברויות כאלה ואחרות, לא כולם חייבים לאהוב את כולם , תכתבו, תגיבו תעשו מה שטוב לכם, מי שמגיב סבבה , מי שלא לא, זה לא כזה ביג דיל. ודבר אחרון, מי שרוצה לשנות מצליח, כנראה שלא ממש רצו.....

ש ו פ י ת

New member
מי שרוצה לשנות ...מצליח

כנראה שלא ממש רצו שרונית - אהבתי מאוד את דברייך קצת נתקלתי במשפט שציטטתי הנ"ל ורציתי לשאול ...הלוא כולנו כאן בגלל שרצינו לשנות את האקס ...והצלחנו ? ...כנראה שלא (-: סופ"ש מקסים שופית

אני לא חושב

שכולנו כאן בגלל שרצינו לשנות את האקס/ית. יש כאלה שהבינו שזה המצב והרימו ידיים... יש כאלה שממש לא רצו-הזוגיות שלהם פשוט נתקעה והם החליטו להיפרד כחברים... יש כאלה שרצו לשנות ומאידך רצו לשנות אותם-ללא הצלחה...יש כאלה שנסדק/נשבר האמון... בקיצור-לא חסרות סיבות לגרושין :) בוקר טוב

אייבורי

New member
../images/Emo45.gif

אני חייב להודות שלהסכים איתך גורם לי תחושה מוזרה. אבל ככה זה שנמצאים בקליקלות מקבילות.

3 שרונית

New member
לא ניסיתי לשנות אותו

לא חושבת שיש טעם, הרי התאהבתי בו בגלל מי שהוא היה, התחתנתי איתו בגל מה שהוא... בשלב מסויים הנסיבות משתנות ולכן מתגרשים, אני לא מאמינה בנסיונות לשנות בני אדם.

Bubble Girl 27

New member
מי ניסה לשלוח אותך?!

שרונית שלא נבטל את המשלוחה של הM&M לאיזור המופגז... בחייאת אבוק.. איזה קליקות יש פה? רק השבוע ווינס לא הסכים עם הבת זוג שלו על גבי הפורום ואני לא הסכמתי עם שרשרית... כמה בולשיט וכמה ניסיון עלוב לפתח שירשורים מעצבנים. למה לשנות משהו טוב אגב?

3 שרונית

New member
לאאאאא רק לא הm&m

לבי כל השאר, הויכוח מיותר, חבל באמת לפתח את הנושא.

אייבורי

New member
נעלבתי לי ודי

לא נכנס איתך לקליקה יותר. <אלא אם תכיני קפה ועוגה ואז אני אחשוב על זה שוב>

אייבורי

New member
נו אז ?

בכל מקום שיש בו אנשים יש פוליטיקה ויש חברויות ויש קליקות. אם יש לך הודעה בדבר זריחת השמש מחר אני ממליץ לשרשר אותה להודעה הזאת.

למעלה