חברים יקרים!!

hitchhiker218

New member
צודקת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בואו נעשה CSI על אנשים שמתים מזקנה... זה בטוח יעניין אותנו!! יש לי רעיונות: 1-אלצהיימר 2-סרטנים(לא עלינו!!) 3-תאונת כיסא גלגלים 4-אדם שבלע את שיניו התותבות... נשמע מעניין... למישהו יש את המספר טלפון של ברוקהיימר??

Lee1392

New member
תגידי לי,

נפלת על הראש שהיית תינוקת?

../images/Emo103.gifיאללה, תחפפי מכאן כבר.

חוץ מהודעות "שיואוווו אמג ניקי כזה שווההה" לא תרמת לפורום בהרבה. אבך מה שכן, סויר כוסון.

CSI לנצח

New member
אוף אני חייבת לומר לכם משו.

תגידו, למה אתם חייבים להיות כאלה רעים?! מסכן הבנאדם(ניקי, אני יודעת שאת בת אבל זה נשמע ככה יותר נחמד) הוא הולך מהפורום אומר לכם שלום, להתראות ואיך אתם מגיבים? תתחפפי/ ברוך שפטרנו/לכי כבר או כל מיני כאלה. למה להיות כאלה?! למה? הבנאדם הולך לפחות שהוא הולך תנו לו הרגשה טובה ותגידו לפחות להתראות! או שעדיף שלא תאמרו כלום וזהו. באמת. טוב, יאללה חפרתי. אני שונאת בדר"כ להטיף מוסר לאחרים כי גמאני לא משו אבל עדין... נסחפתם.

תודה על ההגנה..ועוד משהו..

מה הקטע שלכם? אני מבינה שאתם לא מחבבים אותי והכל (למשל,יוני יוני היחיד)וזאת זכותכם וזכותו המלאה,אבל למה להיות מגעילים?לא אמרתי שאני שונאתאת CSI,אלה רק שנמאס לי ממנה ושאני עוזבת את הפורום. איך אתם מגיבים? פסיכית/משוגעת/מוזרה/ברוך שפטרנו/נפלת על הראש/שלום ולא להתראות/תתחפפי מפה תודה רבה באמת!לא קיללתי אותכם ולא כלום,ס"הכ אמרתי שאני עוזבת.. רציתי להפרד נחמד\וזה מה שיצא..חבל.אז עם התגובות האלה,שלום ולא להתראות!!

Marg H

New member
סליחה בשם כולנו!../images/Emo140.gif

שלום, להתראות, וכן מקווים לראות אותך פה שוב! ומצטערים על התנפלות, זה לא מה שאמרת זה איך שאמרת אותו...

LeAnnDylan

Well-known member
XDDDDDDD

למה לעזוב פורום אחד בשביל סדרה אחרת? מה הבעיה לראות שתי סדרות? למה זה שאת אוהבת סדרה אחת אמור לבטל את אהבתך לשניה? את קולטת כמה זה מגוחך? מצד שני מה איכפת לי, אני בכלל לא רואה את הסדרה (את שתיהן לצורך הענין) סתם הוזמנתי לבקר בשרשור אז קפצתי להגיד שלום הייתי

אוקיי אוקיי סדר בבית המשפט../images/Emo88.gif

תמיד רציתי להגיד את זה
סתם סתם,אבל בסדר היא עוזבת,זכותה,היא רואה רק בגלל ניק,זכותה אנחנו לא יכולים לשפוט אותה,פשוט להגיד לה ביי וזהו
ביי ניקי

למעלה