הועידה הארצית הלז יוצאים?מי יוצא מהסניף שלכם?
נ נוני וזהו New member 17/1/08 #2 יוצאת. מהסניף יוצאות עוד שתי שבעיסטיות- רוית ושירצ. למי שמכיר. יוצאת? מי מהסניף שלך יוצא? מי עוד יוצא?
יוצאת. מהסניף יוצאות עוד שתי שבעיסטיות- רוית ושירצ. למי שמכיר. יוצאת? מי מהסניף שלך יוצא? מי עוד יוצא?
נ נוני וזהו New member 17/1/08 #3 אגב, מתי האוטבוס יוצא מהסניף שלכם? זה גורר אצלכם הפסדת בית ספר גם בחמישי?
K Kobi2402 New member 17/1/08 #4 הייתי אמור....................... הייתי אמור לצאת אבל יש לי מבחן יום ראשון ולא מרשים לי בגללו......... לכל הנציגות ממערב שהיה לכם המון המוןהמוןהמוןהמון כיף
הייתי אמור....................... הייתי אמור לצאת אבל יש לי מבחן יום ראשון ולא מרשים לי בגללו......... לכל הנציגות ממערב שהיה לכם המון המוןהמוןהמוןהמון כיף
נ נוני וזהו New member 17/1/08 #7 חברים יקרים... יוצאים לוועידה הארצית עוד כמה שעות..... נא לשמור על הסדר בפורום! אפילו שאתם גם ככה נהדרים... אם יש בעיות אפשר ליצור איתי קשר דרך אסף . (אסף, ראית איזה כבוד לך? ) סופשבוע נהדר לכם!!
חברים יקרים... יוצאים לוועידה הארצית עוד כמה שעות..... נא לשמור על הסדר בפורום! אפילו שאתם גם ככה נהדרים... אם יש בעיות אפשר ליצור איתי קשר דרך אסף . (אסף, ראית איזה כבוד לך? ) סופשבוע נהדר לכם!!
S SoulDancer New member 17/1/08 #8 אני באה=) ועקב העובדה שנס ציונה צריכים ללמוד להמון מבחנים אני מביאה כף חשמלית כדי שיהיה לנו תה/מרק/קפה להשאר ערים ומחוממים..חחח אז אם בא לכם, אתם מוזמנים להביא כוסות ודברים ולהשאר לחרוש איתנו=)
אני באה=) ועקב העובדה שנס ציונה צריכים ללמוד להמון מבחנים אני מביאה כף חשמלית כדי שיהיה לנו תה/מרק/קפה להשאר ערים ומחוממים..חחח אז אם בא לכם, אתם מוזמנים להביא כוסות ודברים ולהשאר לחרוש איתנו=)
S SoulDancer New member 17/1/08 #9 או שלא..חח אין מקום בתיק לכף=/ לא נורא.. אתם עדיין מוזמנים לבוא לחרוש איתנו
A assafein New member 17/1/08 #11 החל מעוד שעה אתם תחת שליטתי../images/Emo190.gif חסר למי שעושה שטויות, כן? נ.ב. בהחלט כבוד