חברים יקרים

דרנ

New member
חברים יקרים

ההתלהמות לא תוביל לשום פתרון. גם לא בניית האוהלים ושאר הרעיונות שנזרקו לחלל.. המועדון הוא עסק כלכלי. נקודה. עסק כלכלי אמור להרוויח. נקודה. אני בטוח שאיש אינו רוצה "לחסל" את הספורט המיוחד הזה ובטח אי אפשר להאשים את דן באשמה שכזו, הלא הוא האיש שהקים את המועדון הגדול והמפואר ונתן לנו הצנחנים את האפשרות לצנוח עם כל הסיכונים והחשיפה הגדולה לתביעות. בזכותו ובזכות אנשים מקצועיים נפלאים שהביא למועדון נוצרה האווירה וניתנה לנו האפשרות לצנוח. על המועדון והאנשים במועדון עוברים ימים לא קלים. אני בטוח שתמצא הדרך בסופו של דבר לחבר את האפשרות שהמועדון יצניח צנחנים פרטיים בריווחיות כלשהי ולנו הצנחנים לא תיסגר דלת המטוס בפנים. אני בטוח שדן היה מאוד רוצה להמשיך ולראות את המועדון עם כל האנשים המיוחדים שפוקדים אותו בסופי שבוע. יתכן שכולנו נאלץ לשלם מחיר כלשהו כדי להמשיך ולצנוח ונזרקו כאן רעיונות כמו להעלות את המחיר וכו'. דן הוא איש שאפשר לשוחח איתו וכמי שמכיר מעט את צביקה הוא רחוק מלהיות איש רע. התלהמות או פגיעה במועדון תפגע בסופו של דבר רק בנו או בחברנו המדריכים המקפלים העורכים ושאר העובדים במועדון!!! הצעות הגיוניות לעומת זאת אני בטוח שאם יועברו בצורה מכובדת לצביקה ודן יבחנו ברוח חיובית. שמיים כחולים לכולנו!!! דר

shaysky1

New member
קצת הבנה !!

תראו.... מבין גדול אני לא, ואני בדרך כלל לא מגיב אבל......לראות איך תוך יומים הפורום שורף את המועדון וואלה חבל לי אני צונח בפרדייב כבר חצי שנה וזה ממש בית שני לי, אם זה האנשים ואם זה המועדון (כן כן זה עדיין מועדון) יצא לי לקרוא פה על צנחנים שכבר הספידו את המועדון ואת כל החברים שבו למה ? ?!!!מה נסגר איתכם המקום עדיין קיים ופועל, אז מכרו מטוס !! אל תיכנסו לכיס של אף אחד אתם לא יודעים מה הולך שם אבל כמו שאמרתי מבין גדול אני לא ! ואני לא נכנס לשיקוליים של דן וצביקה ואני בטוח שהם יודעים מה הם עושים. אחרת אף אחד ממכם לא היה מגיע כל סוף שבוע לצנוח שם ואני אישית באתי למעדון הזה רק בגלל כל הדברים הטובים ששמעתי עליו צריך לזכור המועדון חייב להיות רווחי לא משנה מה ולאף אחד פה אין מושג מה ההוצאות שבמקום כזה וגם לא לי ! תחשבו מה זה למצוא כל שנה חברה שתסכים לבטח אותך!! ולהיות חשוף כמו ברווז למליון תביעות של אנשים שיודעים בדיוק מה זה הספורט הזה וואלה דן אני לא הייתי רוצה להיות במקומך -כל הכבוד לך- (בלי ציניות!!) במצבים כאלו צריך (ושוב רק לפי דעתי) או להמתין קצת עד שהעשן יתפזר או לתמוך באילו שכן רוצים לטובת הכלל שזה גם פרטיים את דן אישית אני לא מכיר אבל לפי כל הדברים שיצא לי לשמוע ולראות במועדון לא מדובר פה בעוד אדם שלא מבין המקום רץ כבר שבע שניים ואני בטוח שכולכם יודעים ומבינים שזה קשה מילות סיכום: לאט לאט כולנו נבין מה קורה (מקווה שלא לא מאוחר מידי) ואני מקווה שכל הדברים היסתדרו כמו שבדרך כלל קורה וכולנו נוכל לצנוח בכייף דן וצביקה המון המון המון בהצלחה ואל תשכחו שלהרבה אנשים המועדון זה בית

iec

New member
מבין גדול אתה לא!

למעלה