חברים יקרים..

טאKילה

New member
חברים יקרים..../images/Emo41.gif

עקב המצב המתוח במדינה, אני מרגישה מין קיפאון נוראי, אין לי חשק להוריד טריוויה. מקווה שהימים יתבהרו והמדינה תחזור למצב רגוע ומהר. איתכם הסליחה

טאקילה יקרה

בימים כאלה אדם צריך שיחה, תקשורת וחיבוק לעיתים ללא מילים ברור שנסלח לך... רק שיהיו כאן מי שיכול...מי יודע אולי אנשים רוצים לדבר, נהיה כאן עבורם

טאkי מותק ,ודאי

בטח שאין מצב רוח למשחק, גם אני מרגישה את הקפאון שאת מדברת עליו באמת שאין מצב רוח מתאים לטריוויה נתפלל לימים טובים שיחזור השקט אמן ליאור

../images/Emo12.gif אשכרה מילחמה

אם לטאקילה אין חשק לטרוויה , אני חושב שקרה משהו יוצא דופן אולי כדאי שנדליק רדיו ? ונקשיב לחדשות ?
טווווווו טוווווווווו טוווווווו טוווווווווו ערב טוב לכל המאזינים השעה שמונה והרי החדשות מפי הסולטן מפולין נהג משאית של חברת קלסברג נראה נוסע בזיגזג בכביש הסרגל. משפחות של תושבים שעזבו את שדרות לאשקלון מתבקשים עקב הנפילות של הקטיושות באשקלון לעלות לקרית שמונה ,אופס לאאא לחזור לשדרות . מזג האוויר זהה הלחוט בסדר גם אתם בסדר .

טאKילה

New member
../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יגנוב 1 חרגתאותי מצחוק. באמת מזמן הרדיו שלך לא שידר לנו

קשה ככה בלי טכנאית סאונד לשדר מהשטח

אולי נשדר קצת מוסיקה להרגעת המאזינים למרות שרעם תופי המלחמה כבר מנגן ברקע אוךךךךךךךךך איפה איפה אפיה הן הבחורות ההן עם הקוקו ןהסרפנט עם הטוריה והשבריה למה כבר לא רואים אותן . כשבגרוש היה חור ו.......... נווווווווו למה אני רואה את כולם מסביב לקומזיץ טאקי הלכתי לעשות שוק ,הנסיכה שלי חוזרת ממחנה קיץ בזורע [עקב המצב ] ובנייד כבר זרקה רשימת בקשות שאולי אם אני אתחיל עכשיו אני אסיים בגיל 90 . בביי

טאKילה

New member
כפרע התחלת לפנטז

על החור של הגרוש ההוא?
היידה לך תארגן תרשימה ותחזור מהר.

שמים1

New member
יה סולטן ../images/Emo152.gif

תיזהר מהדיווחים מהשטח אתמול כמעט נפלה קטיושה על הראש של כתב ערוץ שתים. אם יש מבצעים בסופר תיכנס מייד עם מבזק חדשות. שיהיה לך סוף שבוע רגוע ונעים. גרמת לי לחייך הבוקר.

טווווו ../images/Emo124.gif ג.יפית

תראו חברים יש מבצע על ניקול [לא הלפרין המהממת] חומרי ניקוי וספוג הפלא ,אני וכלתי והנכדה משתמשות רק בספוג הפלא לכל פלא ספוג הפלא ועכשיו ב9.90 בלבד . דברי מאפה 50% הנחה עד שעה 12.00 בצהרים אבטיח על הסכין עד גמר המלאי
נקניק פרוס [שמים את יכולה לבקש גם שלם
] מי שקונה 300 גרם מקבל 400 רק היום

שמים1

New member
ס. סולטן חחחחחחח../images/Emo6.gif

תודה על המבצעים , אני אקח אחד על הסכין ואם הוא יעשה לי בעיות אז אני אחתוך אותו
ולגבי הנקניק ..חחחחח סלמי פרוס זה הכי בטוח. שבת שלום יחמודי אחד

למעלה