חברים יקרים.........

קרנושה

New member
חברים יקרים.........../images/Emo127.gif

לכל החברים יש לי בקשה...... לצמצם שירשורים...... כשיש נושא חדש/בקשה/רעיון בכייף......הודעה חדשה.....זה חשוב... שירשור קפה אחד ביום-לא להיתפצל...... אם רוצים שירשור בדיחות......אחלה (לשים לה שלא קיים אחד אחר). מיותר להרבות בפתיחת הודעות חדשות כי זה מוריד הודעות קודמות (חשובות לא פחות) למצולות הפורום......כל הודעה חדשה תמיד באה על חשבון הודעה אחרת שעוברת לארכיון......יש צורך לשקול פתיחת הודעה חדשה.....ולהוסיף הודעות לשירשורים קיימים..... לאחרונה אני יושבת ומוצאת את עצמי מזיזה המון הודעות-זה מיותר לדעתי... בואו נסכם שנישתדל לשים יותר לב טוב? הרבה תודה מראש על שיתוף הפעולה קרן

קרנושה

New member
הצביעו -השפיעו

סקר חדש עלה לאויר......ובו מצויינים תאריכים למפגש שאנו מגבשים......כולם מוזמנים (כולל כולם על כל דיעה) להצביע..... הסקר היוצא אומר שהמפגש יהיה במרכז......פרטים על מקום יגיע בשלב מאוחר יותר...... אז מה היה לנו שם? מפגש במרכז שיהיה ביום שישי.....כעת נותר לבחור תאריך..... יאאלה לדרך...... קרן

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifרוצים לצחוק קדימה לכאן../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מנסה ללקט לכם דברים מצחיקים ויפים זו בחורה שכתבה בפורום אחר אבל אני בטוחה שתאהבו את זה ותצחקו כמו שאני צחקתי כמעט שעה נשבעת לכם היא פשוט גדולה האשה שכתבה את זה.... אז קדימה למלאכת הקריאה: תאריך ההודעה: 11/02/02 שעת ההודעה: 01:59 מאת: בלאדי מרי נושא: מה לעשות שכל חלקי חיי מורכבים מחוויות? חלקן טובות, חלקן רעות, חלקן מצחיקות, חלקן משכילות אין לי שמץ של מושג לאן לשייך את החוויה הבאה. חווית הצ´יטוט הלילי או ....לו חמותי היתה יודעת.... אז עזרתי אומץ, ונכנסתי לצ´ט. משהו כמו 200 איש, כולם מדברים עם כולם, שורות שורות של משפטים שחורים מול העיניים. אחרי 10 דקות ראיתי רק פסים שחורים... ואז, הופיעו גם פסים אדומים. בתמימות שאלתי מה זה. רק צדיק אחד ענה לי בכללי, והשאר צחקו עליו שהוא נאיבי. אחרי זמן מה, הגיע אלי איזה נסיך... באתי לגאול אותך משיממון חייך, ואני, כמו ילדה טובה, חייכתי, אמרתי, טוב נו...יאללה אמרו לי לזרום, אז אזרום. אמר לי...."סמני אותי בפרטי" (מה זה "פרטי"??), לא הספקתי לתהות, הודיע לי שאנחנו היום "צוללים" (מה זה "צוללים"????, בלי בלונים, בלי ציוד, ככה על פארש?) ואחרי 2 שניות הוסיף...היום תקבלי את הסייבר של חייך... (מה זה "סייבר"?????????) נתן לי מחמאה...שאני מלעונית חמודה (מה זה "מלעונית"???) אחרי שהוא היה נחמד והסביר לי איך לסמן אותו עם העכבר והבנתי שעצם הסימון הוא "צלילה פרטית" התחילה המסכת... בת כמה מאיפה עובדת? איפה מאיפה את בארץ את סקסית? מה עושה בעלך? (שאלה שלא הבנתי) איפה בעלך עכשיו? (בסלון, לקרוא לו?) לאאאאאאא.......שששששששש (ראבאק מה ששששש הוא לא שומע מה שאני כותבת) מה את לובשת? (בגדים...) כן, אבל איזה? מכנסיים וחולצה למה את לא עם כותונת אין לי... אז איך את הולכת לישון? עם חולצה ותחתון(אוי...נראה לי שהוא התלהב...) עכשיו... אני רוצה שתתרגעי על הכיסא טוב.....אני מתרגעת על הכיסא אחרי כמה שניות....את מצוטטת עם עוד כמה במקביל? לא חמוד, אני מתרגעת על הכיסא טוב תשלחי את יד ימין שלך, תפתחי את הכפתור הראשון בחולצה אבל, אין לי כפתורים בחולצה... תעשי בכאילו.. עושה בכאילו עכשיו תושיטי את יד שמאל ותלטפי את השדיים שלך (רגע ומה עם יד ימין?) מה את מרגישה? (שבא לי למות מצחוק) תחשבי...שאני עומד מאחוריך ו.... וכאן רבותי, התחיל תאור שלא היה מבייש את סיפורי דקמרון. יצאתי לאימייל שלי, ניקיתי את כולו,מידי פעם הצצתי בפורום, מידי פעם חזרתי לצ´ט. נהניתי. שאל עם גמרתי, עניתי שכן... כמה פעמים... עניתי 8 (טוב היו לי 8 אימיילים) אמר לי....אוי.....אני רואה שנצטרך לדבר שוב. הודיתי לו מקרב לב כיביתי את המחשב, ולא יכולתי לעצור בפרצי הצחוק שלי שכמובן העירו את אישי המתוק. הסתובב אלי, אמרתי לו, ממי, לך לישון, הרגע גמרתי 8 פעמים... לילה טוב לכם. עכשיו השאלה....אהבתם?.....תגיבו ואני יעביר לה תמסר שלכם תודה

למעלה