חברים יקרים

בשרטי

New member
חברים יקרים../images/Emo124.gif

לפי התנהלות הפורום עד היום הוא לא ממש צולך,יש פה כ 50 רשומים וזה לא מספיק לאחזקת פורום. בשבועות הקרובים תבכן האופציה לסגירה של פורום זה. דעתכם חשובה(של כל ה50..) רוני

faIcore

New member
לי זהמ מאוד חשוב...

אני מבקש ממך שתעשה כול מה שאתה יכול בישביל להחזיק תפורום הזה משום ש,זה המקום היחיד שיש לנו לספר דוחות של צלילה ,יש פה אנשים שקצת מבינים בנושא שיכולים לעשור לנו אם יש לנו בעיות תן לפורום קצת לעבוד ונראה מה היה,אני אישית יביא לפה כמה חברים חדשים...

daviler

New member
לאאא

איפה חן דנינו הוא התחיל להחיות את הפורום!!

ziv222

New member
אולי תשאיר איזה קישור בפורום דייג

וזה יעניין יותר אנשים כי ככה קשה להגיע לפורום . נדמה לי שאם עושים חיפוש פורומים לפי שם הפורום הזה לא עולה לטיפולך בשרטי !!!!

ידידי

אני חדש בתחום עבורי פורום פעיל שכותבים בו ותיקים בתחום ומביני עניין הוא קריטי לשכמוני ולאחרים העוסקים בתחום פורום הוא במה מעולה להתחבר לנושא לצערי אכן הפורום הזה לא פעיל במיוחד וגם אין המרבים לכתוב בו שמסוגלים להשכיל את הנכנסים כמוני שאלתי כאן לא אחת שאלות בסיסיות (כמו איזה רובה לרכוש אויר או גומיות) ולא זכיתי לתשובה רצינית את האמת התוצאה היא שאני כמעט ולא נכנס לכאן חבל באמת חבל כמי שהקים וניהל כמה שנים פורום אחר בתפוז אני מכיר היטב את המשקל של פורום כשהוא עובד היטב השאלה היא האם המסקנה היא להרים ידיים ולסגור תבאסטה או לשווק את הפורום ולהביא לכאן את האוכלוסיה הרלוונטית אני אישית הייתי נותן צ'אנס אבל דואג להביא לכאן את מי שצריך!

אפשר תמיד להקים קומונה במקום פורום

רק שלמנהל רציני שעושה עבודה כאן יש הרבה יותר אפשרויות לניהול ולהרמת אתר עם תכנים יפים וחשובים מה שעוד אין כאן היום

Arikmann

New member
לפי איך שזה נראה

גם ללא חומר ענייני גם דלות המשתמשים גם גילם הצעיר חוסר נסיון וידע גם על זה שכל הזמן שאלות בנושא רשיון מגיעות לתשבות כמו איך לחמוק מהפיקוח מביא אותי לחשוב שאולי זה הזמן לסגור רערתי כבר יותר מפעמיים על אלו שדגים בצלילה ללא רשיון ונתנו להם להמשיך ללא שום אזהרה ! ככה לא ניתן לנהל פורום ללא מנהל בפועל וללא תכנים אל תמנו אותי אני לא נחשב לאחד מבאי הפורום

אני חושב שהבעייה היא בעיית פרסום..

אין הרבה אנשים שמכירים או יודעים בכלל על קיומו של הפורום הזה... וזו הסיבה שאין הרבה חברים בו... אם לא הייתי קורא לפני כמה שבועות את הכתבה בעיתון על הדיג ועל הפורום לא הייתי מגיע לפה בחיים...במקרה שמתי לב על הקישור בפורום דיג שיש פורום דיג בצלילה חופשית - ממש מקרי . ואם כבר על פורום דיג דיברנו תראו מה קרה שם אחרי שהתפרסמה הכתבה בעיתון.. התווספו מלא חברים חדשים...בכמויות אדירות.. אז רק למצוא איזה דרך "לפרסם" את הפורום אולי להריץ שמועות אולי איזה כתבה בעיתון... לא יודע צריך לחשוב על משהו...

faIcore

New member
זה אם יש מתחילים

תמיד יש והיו מתחילים אם אין לך כוח להתעשק אם זה לך לפורום אחר

יש פה הרבה שקוראים את הפורום

אני חבר לא פעיל בפורום הזה אני אוהב ליקרוא את הדחות צלילה של החברים לדעתי יהייה חבל אם תיסגרו את הפורום.

Barracuda

New member
לוקח על עצמי את עניין הפרסום.

תוך שבועיים הפורום הזה יהיה בכל מנועי החיפוש וגם באתרי תוכן! נפעיל גם קצת קשרים כדי לקדם את הלינקים למקומות גבוהים ברשימה. בהצלחה!

תודה לך אדי

אגב בשרטי אתה מתחיל משהו לא יפה כמו שהיה פעם ובגלל זה הפורום התפצל

אישון36

New member
אני חושב שלאור מזג האוויר

לא נכון לבחון את הפורום בימים אילו, זה פורום שהבסיס האמיתי שלו הוא הקייץ, הים המתחמם ועוד. ולפני שאתם מתנפלים.........כמה מכם היו בים בחודש האחרון ?

מצטרף כשחקן חיזוק לפורום

כצולל ותיק הן מכשירים והן חופשית אני בעד שהפורום ישאר באויר או מתחת למיים רק שישאר . אני חדש כאן אבל נראה לי שבאתי בזמן. שכל חבר יביא חבר שיביא חבר שהיה עם החברה של החבר הבנתם את הרעיון

TISAN1234

New member
למה להוריד אותו?

תשאירו אותו. זה עולה כסף?? אני קורא כאן קצת ונהנה... אולי בחופש הגדול נעשה קורס צלילה.

למעלה