חברים יקרים שלי!!!

אהבתיה

New member
חברים יקרים שלי!!!

אתם יודעים שאני אוהבת אתכם נכון? תודה על התמיכה היום...באמת הרגשתי על הפנים...אחרי שיצאתי מפה הלכתי לחדר לשמוע את ההופעה ושוב התחלתי לבכות ואז ההוא התקשר ודיברנו והבכי שלי רק התחזק יותר ויותר...כבר לא יכולתי להתמודד עם זה! זה כל כך כאב לי! אז הוא כבר נשבר מזה שהוא שמע אותי בוכה ככה...הוא לא תיאר לעצמו שאני אגיב עד כדי כך קשה...והוא אמר שהוא יבוא אלי כי קשה לו לשמוע אותי ככה (והוא גר רחוק!!) אבל בסוף זה לא יצא...אבל פתאום כשיצאתי מהמקלחת מה חיכה לי למטה?? זר פרחים ע-נ-ק ויפהפה ממנו...הייתי בהלם ולא ידעתי מה להגיד...האמת היא שאף פעם לא עשו בשבילי את זה ומאוד התרגשתי... מה עושים עכשיו??? לצערי אני מחר חוזרת לבסיס אבל אני אבקש מרוני להגיד לי מה כתבתם... נתראה עוד שבוע....אני מאוד מאוד אתגעגע!!!!! תשמרו על עצמכם מתוקים! קושקוש,לא לשכוח להיות בקשר אה?
אוהבת מאוד!! מורן

מורן

הוא אדיוט ועכשיו הוא מתחרט על הטיפשות שלו. זאת החלטה שלך אם תסלחי לו. לדעתי כדאי לך, כי כולנו עושים טעויות לפעמים. אבל גם אם לא תסלחי לו, את בסדר גמור. ואל תתני לו לעשות לך רגשות אשם.

שייני

New member
הוצאת לי את המילים מהפה :)

מורן!!!
תקשיבי לפחי.... הוא צודק במליון אחוז

R o M

New member
אני מסכים עם שני שמסכימה עם פחי

שמסכים עם שני שמסכימה שפחי צודק במה שהוא אמר.

שייני

New member
../images/Emo122.gif

משום מה, כואב לי הראש עכשיו, אחרי שקראתי את ההודעה שלך רום..!

רציני20

New member
אני מסכים שעם פחי שמסכימה עם שני

שמסכימה עם מורן שמסכימה עם רוני שמסכימה עם האיש ההוא שמסכים איתי שמסכים עם שלמה ארצי שמסכים עם צילי ינקו שמסכימה עם מאיר ישראל שמסכים עם אבי סינגולדה שמסכים עם הגיטרה שלו בקיצור שאתה שוכב עם החברה שלך דע לך שאתה שוכב עם החבר של החברה של החבר שלה שאולי אחד יש מהם מערכת סטריאו ששומעים בה רק דיסקים של שלמה ארצי....

R o M

New member
העיקר שהשרשרור הדבילי

קשור איכשהו לשלמה ארצי. זה מה שנשאר

שייני

New member
הייתי אומרת שהשרשור קשור לשלמה

ממממממ......... אבל בין היתר לעוד כמה דברים..!

רציני20

New member
גם לשלמה וגם לעוד כמה דברים

אחרים שגם שלמה כותב עליהם(ראה-פצצת אטום בשבמיים,24 שעות,סייסטה מקומית,אור בקצה המנהרה,יום הולדת,נרקוד נשכח,ויש עוד קיצר אם לא הבנתם למה התכוונתי אז תשאלו ואני אתרגם את זה לעברית....כי עכשיו כתב בשפת השלמה(ארצי)

רציני20

New member
אני בעד לארגן למורן פגישה עם שלמה

הנערה מרגישה לא טוב עם המצב. (מורן דברי איתי על המצב) ואני חושב שאם תדליקי את האור הקטן הפנימי אז את תגלי שפה ושם יש עוד הרבה אנשים יותר מתחשבים את לא צריכה לקחת ללב את זה,כל אחד והסיפור שלו ולכולם יש בעיות בחיים.בשקט בשקט בלי הרבה פירסום יש לשלמה עוד הופעה ביום שבת אז את רוצה להצטרף לאוהל של שייני ושל עוד כמה חבר´ה פה את מוזמנת נראנ לי שבשביל לראות אותך היית שם גם 1000 דולר|שמאל. מורנוש´ יהיה טוב ויהיה גם מחר אני חייל ואת חיילת ואני רוצה לנסוע כבר לקיסריה (אבל אני לא יודע את הדרך או לאן לאן לאן לנסוע...)תסתכלי זה מה שנשאר מכל הסיפור קצת פה וקצת שם...מורן אני איתך באש ובמים!!!

ולסיכום הדברים:

א. אל לנו לסרב להצעות מיסתוריות. אין לדעת מה מתחבא מאחוריהן. ב. חייבים לסרב להצעות מיסתוריות. אין לדעת איזה אדיוט מסתתר מאחורי מי שהציע אותן. ג. כולנו מסכימים שכולנו מסכימים על הנושא. ד. זה לא אומר שצריך לכתוב בפורום הודעות מפגרות. הנושא מספיק מבלבל. ה. אין לשכב עם החבר/ה שלך. תמיד יש סיכוי שהוא/היא שכב/ה עם החבר/ה הקודם שלו/ה, ששכב/ה עם הקודם/מת שלו/ה, ששכב/ה עם אחת/אחת שמעריץ/צה את אבי ביטר
ו. לעולם, אבל לעולם! אל תיקח/י ברצינות הודעות מתחכמות של מנהלים/ות עם שפיות מוטלת בספק. תודה וחג מולד שמייח.

למעלה