חברים יקרים שלי

אביטל23

New member
חברים יקרים שלי

בטח רובכם הגדול יראה את ההודעה הזו מחר בבוקר, אז שיהיה לכם בוקר נפלא ויום נעים. ולאילו ששנתם נודדת כמוני, גם שלום . לא מכבר חזרתי מהעבודה, והשינה בהחלט ממני והלאה, אז מה הכי מתאים לעשות אם לא לקפוץ לאיזה ביקור בביתנו הקט שכול כך התגעגעתי אליו. אז אני, ככה ככה, כמו שכבר אמרתי עליות ומורדות, אבל בכללי, סביר. אני מאושרת , היום בעבודה היתה התרמת דם ותרמתי. בפעם האחרונה לא נתנו לי כי זה היה קצת אחרי דרום אמריקה, ואחותכם היקרה השתגעה שם והעניקה לעצמה קעקוע (יפייפה יש לציין) , אז לא נתנו לי לתרום כי צריך לחכות שנה מעשיית הקעקוע. אז זהו, היום תרמתי, מה שתרם רבות למצב רוחי, כי נפלא לחשוב כמה כול כך מעט ממני, יכול לעזור ולהציל, אבל מה, כדי לתרום נאלצתי לשקר איזה שקר לבן קטנטן, כמובן, אוכל. אז שאלו אם אכלתי היום.... וממש רציתי לתרום, אז.... אל תשאלו אחר כך, זה עוד היה בתחילת משמרת, אחותכם היקרה התנודדה לה בחזרה למחלקה כמו איזה בובה על חוט, רק בלי החוט. סחרחורת נוראית תקפה אותי. נו, אבל העיקר שמצב הרוח עלה. תמיד נחמד לדעת שאתה עוזר למישהו. מקוה שהכול בסדר אצלכם, כולכם, ושלא קשקשתי לכם יותר מדי, טוב, אבל הוזהרתם, שחזרתי לפורום כלולה בלסבול אותי לפעמים. (0: שולחת לכם , מטען עצום של אהבה כנה ואמיתית, ים של חיבוקים והמון כוח. אוהבת המון אני

קארן_@

New member
בוקר טופ מקסימונת!!

אין לך מושג כמה טוב לקרוא שאת מאושרת!!! אני יודעת כמה תרומת דם יכולה לשפר את המצב רוח, ואני כ``כ שמחה שעשית את זה, אבל יותר, מקווה כ``כ שהסחרחורות נעלמו כליל. אבל בפעם הבאה, שאת עושה מעשים טובים, תחשבי גם על עצמך.... עם כל הרצון הטוב, את לא פחות חשובה את יודעת..... ואני גאה בך. מקווה שהיום יעבור לך בסדר, נטול סחרחורות, מלא בחיבוקים ונישוקים שזה עתה שיגרתי לעברך! קארן.

אביטלי..

אני מאושרת שאת מאושרת.. אבל בבקשה בלי הפחדות כאלה.. אוהבת המון.. יום מקסים לך. אני

t@gel

New member
היי מתוקה

אני שמחה לראות שגם אם השינה הייתה רחוקה ממך, המצב רוח שלך היה מרומם. כייף לראות פנים מחייכות, מאושרות. גאה בך על שתרמת דם. אני בטוחה שהסחרחורות שוות הכל...אחרי שעה הכל חוזר להיות כרגיל והגוף משלים את החסר. הלוואי עלי לתרום...אני אנמית.. תמשיכי לקשקש...לא רק כשטוב...גם אם קצת רע...אנחנו כאן סובלים הכל בלי חשבון... מקווה שאת נחה כעת...אוהבת מאוד, אני תגל

למעלה