חברים יקרים שלי

אביטל23

New member
חברים יקרים שלי

הנה אני פה, למרות הכול, מנסה להרים את הראש ולעבור את המשבר הקשה הזה. אני חושבת שזה אחד המשברים הכי קשים שעברתי, הגרון שלי חנוק והדמעות זולגות מאליהן, בלי לשאול. כנראה אתמול הבדידות כבר הגיעה לשיא, הרצון הזה להיות עם מישהו, שיבין, שיאהב, שיחבק ויקיף אותי באהבה. טעיתי שדחיתי את החברים שלי, עכשיו אני משלמת על הטעויות, מה לעשות. אז אני פה, כול כך רציתי לברוח להעלם, אבל כבר מזמן הבנתי שזו לא השיטה, אז אני פה פורקת את אשר על ליבי. מקוה שיבוא יום שאני אסתכל על ההודעות האילו בחצי חיוך, שאני רק אצטרך להזכר בבדידות הזו ולא יותר. אני לא חושבת שאני כזה בן אדם רע, שעשיתי משהו למישהו שהעונש הזה מגיע לי. אבל כנראה יש לזה סיבה, אחרת למה נגזר עלי הסבל הזה????

אני בטוחה שאת לא אדם רע..

ואת זה הבנתי כבר המון זמן.. דברים קורים.. זה לא משהו שמישהו עשה בכוונה נגדך.. בואי.. תקבלי את אהבתנו.. ונעבור יחד את הבדידות.. תארי לעצמך שגם זה לא היה לך.. אני יכולה לתאר.. אז באמת.. תחשבי על זה, שכן, יש לך את הפורום המדהים הזה לאהוב ולתמוך בך.. אוהבת מכל הלב..והנשמה. אני

אביטל23

New member
ניבי המקסימה שלי

מה הייתי עושה בלעדייך יקירה. מקבלת את האהבה שלכם בשתי ידיים, ומחזיקה חזק שאפילו טיפה לא תברח. שמחה שאת ועוד אנשים יקרים פה כדי להפיג קמעה את הבדידות הנוראית שמאיימת לכבוש. מברכת את היום שהעזתי לכתוב משהו בפורום הכול כך יקר לי עם האנשים המדהימים פה גם אני אוהבת המון ושולחת לך מיליון {} אני

t@gel

New member
אהמממ

את לא אדם רע כלל. אני בטוחה שיש לך את הסיבות שלך מדוע הרחקת מעליך חברים הנקודה כעת היא לא להצטער על מה שהיה אלא לתהרכז באיך לשנות את הרע. אינך רעה ואת לא צריכה לשלם על כלום. תמיד תזכרי שאנחנו כאן ילדה לא ניתן לך להיות לבד אני מוכנה לסייע לך כל דרך שתרצי אוהבת אותך מאוד... את השאר אשלח לך במייל... אני

רעמה

New member
לפעמים

אנחנו מרחיקים ופוגעים באנשים הקרובים לנו ביותר ואשר מבינים אותנו יותר מכולם. אולי עולה בראשינו המחשבה שאם הם רואים בראשם את התמונה שלנו כפי שאנו רואים אותה, אולי הם יחושו כלפינו כפי שאנו כבר חשים כלפי עצמינו (רגשות של שנאה, זיזול, ומאיסה בעצמנו). ואז אנחנו נתקפים רגשות של בושה והשנאה שלנו כלפי עצמינו גוברת עוד יותר. החבר הכי טוב שלי עבר את מה שאני עוברת. לעיתים הכי קל לי לדבר עימו כי הוא תמיד יבין. ולעיתים אני כ``כ יודעת שהוא צודק ושאני כן צריכה לטפל בבעיה שלי ולא לשפוט עצמי בכזו חומרה כפי שאני עושה ולא לזלזל בעצמי עד שאני פשוט מתעצבנת ואומרת שאני רוצה לסיים את השיחה או שאני פשוט הופכת לכלבה שקוטלת כל מה נמצא בדרכה. האובססיות האלו מוציאות בנו את המפלצת. אבל אני לא חושבת שאני או את מפלצות רעות. אני חושבת שאנחנו בסה``כ אנושיות ולפעמים אנחנו מועדות ומוציאות את זה על הבן אדם הלא נכון. אולי הרחקת קצת את החברים שלך, אבל אני בטוחה שאם את באמת רוצה תדעי לקרב אותם בחזרה. ובכל מקרה, גם אני כאן. אם בא לך לדבר - תכתבי לי באי-מייל ואתקשר. ובנתיים אני שולחת לך חיבוק ענק של חיזוק ואהבה.[ תדעי לך, את לא לבד רעמה

למעלה