חברים יקרים שלי

חברים יקרים שלי

בס"ד נעלמתי מפה המון זמן , המון הכפייתיות לך לא הלכה אבל מרוב הבילבולים של טיפולי פוריות והפריות היא היתה מעט דחוקה לפני כחודשיים התבשרתי כי ההפריה הצליחה ויש הריון היית כל כך שמחה , בפלנטה אחרת , חשבתי שזה ישים קץ לבדיקות ולמחשבות הכפיתיות שלי אבל אחרי שבועיים של הריון כבר התחלתי להבין שמשהו לא בסדר , לא ראו עובר,כן ראו עובר, כן מתפתח , לא מתפתח ונכנסתי לכזאת חרדה לפני כשבוע החליטו על הפלה , זה היה אובדן קשה אבל מה שקרה שזה חיזק את הכפייתיות , בפרט עכשו שיש חופש בעבודה , אני ממששת המון את אזור הצוואר , כל בלוטה מכניסה אותי לשגעון (רק לפני חודש הייתי אצל הרופא שאמר לי שהכל תקין וזה סתם בלוטות) , אבל פתאום אני מוצאת את עצמי רוצה לישון לשכוח מהכל היום לקחתי קלונקס וישנתי מהבוקר עד 17 בערך,אני לא יודעת מה לעשות , מרגישה קצת שברון לב

אמא11

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

בתיה, להודעה כזו איני יודעת כיצד לענות מלבד המון חיבוקי נחמה. אני חושבת שזה צפוי שהOCD מתגבר אחרי כזו חוויה קשה שמהווה טריגר עבורו. נקוה לטוב!!!! לילה טוב
תמי

למעלה