חברים יקרים שלי!!

RomiVais

New member
חברים יקרים שלי!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo1.gif

אני חושבת שרובכם אם לא כולכם כבר בעולם החלומות... בגלל זה כמה מהסימנים בנושא...
אני מאוד מקווה שייצא לנו להיפגש לעיתים קרובות בצ´אט שכן היה היום צ´אט והיה מאוד מאוד נחמד!!!
מקווה שעובר עליכם לילה טוב ושאתם חולמים על מלאכים ודברים נעימים ביותר!!!
וכמובן שיהיה לכולכם יום נפלא מחר (או בעצם היום)
אוהבת... רומי

@diver

New member
רומי-חברת מפלגה יקרה ../images/Emo39.gif

בוקר טוב לכל אלה שנפלו מהמיטה בשעת בוקר מוקדמת כל כך מזמן לא הייתי פה בחדר הזה , אבל עכשיו לקחתי את הכתובת למחשב בעבודה ואני מקווה לביקורים תכופים יותר. מאחל לכולם בוקר טוב ושיהיה לכולכם יום שמח . ורק היום - תנסו שתהיה לכם חצי שעה רק לעצמכם , תנסו להרגע במשך אותו הזמן , ותנסו לפעמים לבחון באור חיובי יותר את חייכם . להשתמע קובי מחבק את כולכם

RomiVais

New member
קובי היקר!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

בהחלט הבחנתי שלא היית נוכח. אני אתחיל לרשום נוכחות...
(אני צוחקת...
) מה שלומך? איך הולך? איך המרגש? אתה כתבת לנו בשעה שרק הלכתי לישון
כך שאני לא נופלת מהמיטה בשעות כאלה...
ביקורים תכופים יותר יתקבלו בברכה!!! שיהיה לך יום נפלא, מוצלח ומחוייך, רומי

@diver

New member
תודה רומי

תודות רומי לקבלת הפנים החמימה לבן ששב הביתה אשמח להתעדכן ולהכיר את האנשים החדשים שבאתר בבוקר ובשעות היום מהעבודה ובערב מהבית אצלי אותו דבר דהיינו בריא כמו שור תחושת ההרדמות בעקב חלפה , כנראה בגלל נעל שחלף זמנה עכשיו הכל 10 , מאחל לכולנו המשך הרגשה טובה ביי וערב טוב קובי

RomiVais

New member
איזה יופי!!! ../images/Emo24.gif

קובי - איזה אושר ושמחה לקרא את ההודעה שלך!!! אני כל כך מאושרת לדעת שאתה מרגיש כל כך טוב ושההרדמות בעקב נעלמה!!! לגבי קבלת הפנים החמימה - אין צורך בתודות על דברים שבאים מהלב!!! תמשיך להרגיש 10 , וכנ"ל לגבי כולם!!! לילה טוב, רומי

@diver

New member
real thing ../images/Emo23.gif

r u real תגידי את ייצור אמיתי ???.. ממש כיף לקבל ממך תגובה , טמפרטורת הלב אלצי עלתה במעלה אחת לפחות מהחום שיצא ממך , יישר כח , המשיכי כך , זה מאד מעשיר , היכולת הזו לחלק חום
קבלי חיבוק חם מכל ה-
קובי

RomiVais

New member
כן... אני אמיתית!!! ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

תודה קובי... הסמקתי!!!
אני מבטיחה לך שאני יצור אמיתי לחלוטין ואני שמחה שזה עושה טוב... זו בדיוק הכוונה והמטרה!!! יש בי המון לתת ואם אני מצליחה מעל דפי האינטרנט להעביר אפילו בקצת את מה שאני מרגישה כלפי אנשים ואת השמחה והאושר שנגרם לי כשאתם מרגישים טוב - אז המשימה בוצעה בהצלחה!!
שכן לאינטרנט אין קול וזה לא תמיד אותו הדבר כמו באופן אישי... מבטיחה להמשיך כך!!
מוסרת לך בחזרה חיבוק חם מכל הלב ומקווה שיהיה לך ולכולם יום נפלא, מלא חיוכים והרגשה טובה, רומי

למעלה