חברים יקרים, שבת שלום.

חברים יקרים, שבת שלום.

בעוד כמה דקות נצא למפגש "בית פתוח" במרכז הישראלי לכלבי נחיה. מפגש לכל העוורים הנעזרים בכלבי נחיה, עם המשפחות, ולכל המשפחות האומנות של הכלבים, ולכל המתנדבים הרבים שעוזרים במלאכה. המרכז חוגג בר מצווה, והארוע המתוכנן יהיה ססגוני וכיפי במיוחד. משם אנחנו נוסעים למצדה: מחר באישון לילה נקום, ונטפס בשביל הנחש על מנת לצפות בזריחה מעל הרי אדום. שתהיה לכולם שבת נעימה. המלצותי: עזבו את הפוליטיקה, ואל תלכו מכות. במקום זה, נסו לבדוק מה יש במכירה הפומבית של בן עמי אנדרס, מי רוצה לבוא למכירה, אילו גלריות חדשות יש ומה יש בהן, למי שיש זמן וחשק יכול לכתוב איזה מאמר חדש לפורום (ואצלי יש עוד שני מאמרים ישנים שעוד לא העליתי...), ובכלל - נסו לצוד בשבת עוד אספנים לפורום. מי שמביא חמישה חברים חדשים - מקבל פרס מיוחד, שבוע השתתפות חינם! שתהיה לכולם שבת טובה ונעימה, נתראה מחר בערב. ועוד משהו שנזכרתי - בקשו מנמרוד שיראה לכם את הגלויות החדשות שקנה. הן מאוד יפות!

gingerlab

New member
וואוו,זה מקסים!!!

נמרוד,הבול השני זה מה שיש לי.מאיין הגלויות המרהיבות?

gingerlab

New member
לאריק:

מזל טוב לבר המצווה של המפעל החיוני הזה.שתזכה לעוד הרבה מצוות.ובינתיים שתהנה מהשבת עתירת המעללים הזו.וגלויה של מצדה כבר יש לך?אירית.

נימבו

New member
הגלויות מ אי ביי, כל אחת היתה פריט

בודד למכירה של אותו מוכר,מה שמעניין שהוא רשם בכותרת של כל פריט מלות מפתח שונות, על אחת מהן היתה תחרות מופרעת בגלל שהוא רשם עליה ברז לכבוי אש, ואז אספני כבוי האש (אגב נושא מצויין) הגישו הצעות...היו 65 כניסות, על השאר הוא רשם מים, משאבה וכו מה שגרם לו ל17-24 כניסות. מה שמלמד שבכדי למכור באי ביי צריך למצוא כמה שיותר מילות מפתח שיכולות לעניין ציבור גדול יותר ואז הסיכוי למכירה גדול יותר. לפני כחודש רכשתי באיביי כאלף בולי צרפת, מה לי ולצרפת- נאדה, אבל מה, המוכר פרסם בכותרת "בולי צרפת"...בלבד, כותרת לא מעניינת כלל, את המכרז הוא התחיל ב0.99 דולר...הייתי המציע השני 10 שניות לפני גמר המכרז וזכיתי בהן ב3.5$...לו הוא היה כותב, 600 בולי צרפת מסודרים לפי סדר קטלוגי, שליש מינטים, + 200 בולי מושבות (!) חצי מהן מינטים, +200 בולים בתפזורת, היה מקבל לדעתי כמה עשרות דולרים.

גלויות מירב מקסימות../images/Emo70.gif

האם קנית אותן יחד עם הבולים והחותמות או רק את הגלויות? מאיפה החותמות ומה התאריך מציין?

למעלה