חברים יקרים שאלה...

6180

New member
חברים יקרים שאלה...

חזרנו עכשיו מטיול של חודש בתאילנד(היה מדהים...) פגשנו שם תאילנדית מדהימה ורצינו להביא אותה לארץ לביקור של חודש... מישהו יודע מה הפרוצדורה שכרוכה בלהביא אותה לארץ????

קשה מאד

על מנת שתקבל אשרת תיירת לארץ תצטרכו להוכיח שיש לכם קשר טוב איתה, מעבר ל"פגשנו", וזה לא פשוט בכלל. מעבר לכך תצטרכו להתחייב לכלכלתה ולמחייתה במשך כל תקופת השהייה שלה כאן, להתחייב ולשאת בקנס גדול אם היא תעבוד או אם לא תעזוב את הארץ בתום האשרה. כמובן שתזדקקו לפרטים שלה, וגם לאישור מעסיק בתאילנד. במקרה הטוב, אם תצליחו להוכיח שיש לכם קשר טוב ומבוסס, תצטרכו ערבות בנקאית של אלפי שקלים (10,000-20,000 במקרים רגילים). אני לא מכירה את המקרה שלכם, אבל מהתרשמות מההודעה בלבד הייתי אומרת שחבל לכם על הטרחה. אם היא חברה כל כך טובה אז סעו אליה שוב, ואז אולי הקשר איתה יהיה מבוסס יותר. את כל המידע שמסרתי כאן ניתן לאמת מול משרד הפנים.

shar75

New member
מנסיון שלי

עם הודי ולא תאילנדית יש צורך לבצע את כל ההליך דרך משרד הפנים. ברגע שמקבלים מהם אישור רשמי הם כבר דואגים להעביר את האישור לשגרירות ישראל במדינת היעד והיא תקבל שם את הויזה. הבירוקרטיה ארוכה, צריך להוכיח שיש קשר איתה של יותר מסתם "מכרה" או חברה, ושאתם עדיין שומרים איתה על קשר. אתם תהיו הערבים לה, ויש צורך להציג גב כלכלי. בכל מקרה הכי טוב זה לברר במשרד הפנים במקום מגוריכם.

למעלה