חברים יקרים - פורום חדש!

תגל

New member
חברים יקרים - פורום חדש!

פתחנו פורום חדש כאן בתפוז... ``הפרעות אכילה`` - זוהי קבוצת תמיכה לכל מי שמרגיש שיש לו הפרעות אכילה מכל סוג. בפורום נדון במחלות המתפתחות, נשמש כבוצת תמיכה בה משתפים ומשתתפים, נספק ייעוץ והכוונה לטיפול מקצועי ואף אשתדל לערב צוות מקצועי שיעניק פתרונות מעשיים לבעיות משבר. כולכם מוזמנים להציץ ולהיות חלק מאיתנו. אוהבת תגל

של מי הרעיון? מי מנהל את הפורום?

בימינו עם כניסת הפיתויים הרבים, ואף עם הרצון להיות רזים.. אני מניחה שלכולם יש הפרעות אכילה. תודה לך על המידע,מתוקה.

תגל

New member
אלת האהבה מתוקה שלי

הרעיון הינו תוצר של מחלה המנהלת היא אני וכל מי שיהיה שם. תפקיד הניהול הוא מזערי. הפורום ישמש כקבוצת תמיכה ואת יותר מסתם רצויה שם אחכה לך בכיליון עיניים אוהבת תגל שבת שלום

תגל

מזל טוב על פתיחת הפורום מקווה אני כי יעזור להרבה אנשים עם הפרעות אכילה ויהיה אוזן קשבת לכל אלא שזקוקים לכך.... בהצלחה ליהי

עקרב32

New member
לתגל

לתגל

בהצלחה לרגל פתיחת הפורום החדש אני בטוח ומקווה שהוא יהיה יעיל לכל אלה שיש להם בעיות אכילה מי כמוני יודע על אותם בעיות אימי עבדה בבית החולים בלינסון במחלקת בעיות אכילה(אנוריקסיה) למרות שהיא עבדה ככח עזר יצא לי להכיר מישם כמה אנשים וילדים בעלי בעיות אכילה מאחל כל טוב ממני עקרב32

למעלה