חברים ...- יוני

חברים ...- יוני

חברה אני קורס 83 שנה הבאה יוני תיראה מי איתנו בקורס אני , אתה , אליעד גוץ,דוד לוך, בלורה פוץ,אורן מוץ,רז קריספין הפוץ מדרגה א-א-א רעם ניטפלוטו, אבישי ביבי ,רעות מלכה , צוק גוטמן , יוסי הגבוה השמן ההוא שהיה לו הרבה פצעים אם אתה זוכר , אלכס ממועצ תלמידים קיצר כל התותחים בשכבה שהיו הכניסו אותם לקורס אחד .. תחת פיקודו של המדריך איתן שהוא תותח על אני אומר לך יוני הוא באופי של מעלומי הוא מזה בן אדם טוב הספקתי לדבר איתו אין עליו רבע פוזה והוא חדש אז זה גם טוב באמת שהוא תותח יוני אני מדבר בשיא הרצינות וכמובן כמובן כמובן .. המחנכת ריבקה ..שאני גם הספקתי להכיר אותה הכרויות אישיות .. והיא מורה ללשון ורכזת שיכבה !!!!!!! בהצלחה קורס 83!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דרך אגב .. הבנות הם רעות מלכה , לרה , ועוד איזה אחת אולגה , קיצר שלוש הכי כוסיות בשכבה סתם שתידע !...

ועוד משהו שלא הספקתי להגיד

הכיתה שלנו אם אתה זוכר היו כיתות של יב'תים מעלינו שנה שעברה ?? אז שם !!! ויש לנו כולה 8 חדשים בקורס להומת כל שאר הקורסים שלא יורדים מ12 חדשים בקורס !! יש לנו את הכי פחות חדשים בשכבת י' לא רוצה להזכיר שמות אבל מישהו מדרג הפיקוד אמר לי שבכוונה שמו את כולם ביחד את כל החברה הנ"ל .. לה'ת ..

../images/Emo50.gif

יש לנו רוסים בקורס חוץ מאלכס הזה שהוא אחלה
ובשכבה יש הרבה?

akapulko2020

New member
ואיך זה יקרה?

פשוט תגרום לכ30% (אם לא יותר) מהשוחרים להעלם ,אולי?

Prince Yoni

New member
סחתיין../images/Emo13.gif

פשש שיחקנו אותה
אחלה כיתה! בהצלחה לנו! חח

למעלה