חברים טובים?

itaikadosi

New member
חברים טובים? יש לי בעיה.... כלומר יותר נכון לחניכה שלי. אני מדריך בצופים ולחניכים שלי יש אתר אינטרנט על הגדוד שלהם באתר חניכה אחת שלי ביקשה עזרה היא רשמה שחברות שלה גנבו לה כסף ["תיעצו לי מה לעשות (בבקשה זה חשוב ) -חברות שלי גנבו לי כסף מה אני עושה ?" - ציטוט ממה שהיא אמרה"] אני באמת רוצה לעזור לה! היא חניכה שלי ואני דואג לה... מה אתם אומרים? מה אני יגיד לה? איך היא יכולה לטפל בבעיה הזו? חשוב לי לומר שהחברות שלה הם מהבית ספר..... ככה שאני לא יכול להיות מעורב וגם אני לא רוצה... אני רוצה רק לייעץ לה אבל מה?....

I am a freak

New member
שאלו יהיו הצרות שלנו! ערב טוב, מה המצב? דבר ראשון כפרה על הכסף! מזל שזה היה רק כסף ולא דבר אחר! תראה, באיזה סכום מדובר? 20 שקל או 200 שקל? בשביל 20 שקל לא שווה לעשות עיניינים בבית ספר אבל בשביל סכום גבוה, אני חושב שאני במקומה הייתי הופך את כל הבית ספר (לא במטרה למצוא את הכסף אלא במטרה שדברים כאלה לא יקרו שוב...). אני חושב שתלך אליה ותשאל אותה אם יש לה איזה כיוון, אם יש לה השערות מי גנב ממנה את הכסף. תציע לה ללכת למורה שלה או לרכזת השכבה או אפילו למנהל, ליידע אותו שיש גנבים בבית ספרו. אני לא חושב שיש הרבה מה לעשות חוץ מזה. אם זה ממש חשוב לה היא יכולה לחקור ולהתחיל לעשות חיפושים, אבל אני חושב שהכסף באמת לא שווה את זה. רק שתדאג לידע גורמים חיצוניים בעלי כוח כדיי שדברים מהסוג הזה לא יקרו שוב. שבוע טוב,

GirlFriend

New member
קודם כל, נחמד שאתה דואג לה...=) קודם כל תשאל, תתעניין, הכל תלוי מאיזה סיבה זה נובע, (הגנבה) שינאה, ניצול או סתם שעשוע... תשאל אותה עד כמה הקשר שלהן חזק, אם הן גנבו לה כסף, היא צריכה לפקוח את העניים, ואם זה במקרה של ניצול או שינאה, שתחפש לה חברות חדשות ודחוף... במקרה הכי גרוע תציע לה ללכת למחנכת, או לרכזת או ליועצת...

למעלה