חברים...חשוב!!! תקראו...

חברים...חשוב!!! תקראו...

הנה קצת משפטים על חבר אמת: יש חברים של יום יום, יש חברים של שבת. יש חברים של פתאום, יש חברים של תמיד. יש חברים של לקחת, ויש חברים של לתת. וכשיש באמת מזל, יש חברים של אמת. אז ככה.. יש חברים ויש חברים.. יש חברים שכל כולם אינטרסנטיות..וכשטוב להם הם שוכחים אותך.. הרבה הרבה חברים צברתי לי בחיי.גרתי במקומות שונים..בערים שונות..רק כאן בירושלים עברתי 3 שכונות.[וכל שכונה היא כמו עיר..]דתיים.חילונים.ובני דתות אחרות.. אך..... בשנה האחרונה עברתי דברים לא קלים וגם דברים טובים..[השף..]והיו אנשים שעברו את זה איתי במסירות.חלק מהם הם כאן. אך היו גם שהיו..ונעלמו.. והיום כשאני במסע..רציתי להגיד תודה!!!!!! תודה לכם שיודעים ברגישות לשאול.לתמוך.להקשיב.. תודה לכם שאתם כאן.... אוהבתכם....

אiר1

New member
אייייי כמה נכון, אהובה...

../images/Emo140.gif

ואתם שנעלמתם..אל תטרחו פתאום לצאת מהבועה שלכם.. כי מי שיודע מה כוחה של מילה קטנה..של עדוד..היה נותן את זה.

../images/Emo24.gif אוהבים גם, היי חזקה בכל שלב

למדי את הכוחות לשאוב מאלו שחברי האמת ומהמשפחה. אין מה לעשות צריך לעשות סלקציה בחיים. ואל תשכחי צריך לדון את כולם לכף זכות...

טיטניק1

New member
וואלה צודקת!

יש חברים של סיפורי צבע.. יש חברים רק בשביל הכוס קפה.. יש חברים שצריכים אותך רק בשביל עדכון חדשות.. צריל דעת למי להתחבר..בדיוק כמו שצריך לדעת ממי להתגרש.. ומי אמר שלא צריך פייס בחיים?? אוהבים גם אותך!!

טיטניק1

New member
תוספת חשובה:

אבל,יש לזכור כי ציפיות יש רק בכרית..וחבל להשקיע אנרגיה מיותרת במי שלא ראוי לכך!

יש באמת המון אנשים חטטנים

אז כשמתקשרים אלי ושואלים את השאלה הנדושה:אז מה חדש אני עונה:כמדומני שאני לא חיים יבין כך שאם תרצו להתעדכן בחדשות האחרונות אני לא הכתובת זה בדר"כ עוזר ....

שבילית

New member
את יודעת, אהובה

מה שמיוחד בך ועושה אותך לאהובה כל כך שאת יודעת תמיד להודות ואת זה פשוט כיף לראות! בע"ה שתמיד יהיה לך תודות רק על דברים טובים ועל הצלחות!

לי ידוע שחברים יש רק באגד ../images/Emo6.gif

וגם שם זה לא חבריי אמת זה חברים של משכורת ופנסייה חחחחחחחחחחחח

אני לגמרי מופתע!!!

יש חברים של אמת??? את בטוחה??? כנראה שזכית במשהו שרובנו לא זוכים בו!!!

ציפי81

New member
כשהתגרשתי אמרתי לחברה שגיליתי הרבה אנשים

טובים, אז היא הבטיחה לי שאני אגלה גם אלה הרעים... ההבטחה התקיימה. אז בגדול, גירושין הם מדד מסויים כדי לראות מי חבר של אמת, בכל מצב.
אוהבתותך!

ציפי81

New member
צודקת, אם כי

אני בוחרת לראות בגירושין מנוף להתקדמות בחיים, גם לילדי - למרות ובגלל הקשיים. לא אוהבת את ההקשר של "צרה" לעניין.

למעלה