חברים , חמשירים

Gefen

New member
תשובה לבן....../images/Emo9.gif

כי פה יש ילדים בסביבה והזמן הוא לא זמן למנוחה יש אורחים וילדים וסירים מרקדים ומתי תהיה לי שלווה.... אוחחח....נהייתי פה ממש משוררת...
טרילילי..טרלהלה טרילי...

ben_holland

New member
הדרן לפני ה-../images/Emo1.gif

נדבקתי בדיבור עם חרוז מהפורום, כאן ב-
אז יש לי בקשה אולי קצת מתישה למחר, לביקור החפוז תמשיכו לחרוז חמשירים מצחיקים עצובים,רטובים ודביקים, כדי שמחר, כשאקום ואדליק ת´קומקום אתעורר מלא חיוכים. לילה טוב וברוך המבדיל בין קודש לחו"ל

marsala

New member
יאללה יא בכיין../images/Emo7.gif ..........

כנס כבר לצאט אני בחדר ISRAELIM

funkbass

New member
אני לא מוכשר אבל אני אנסה.....

פורום ישראלים בחול קרועים מהתחת אני בסבבה קורא בדיחת ומשוגעות יש פה לא אחת..... חבר´ה מטורפים ומטריפים שגרמו לי לכתוב חמשירים אז שבו קראו וציחקו ביחד

Idit-Kansas

New member
חמשיר הלל לגפן

(מה יש אף פעם לא מזיק להתחנף למנהלים) אז- עכשיו מגפן חזרנו אכלנו ושבענו היו בורקסים, דגים שעועית וסלטים ולא נזכיר כמה השמנו. תודה רבה על הארוח ונתראה מחר.

Tokyo

New member
חברה התעוררתי זה עתה ובפי חמשיר

התעוררתי לאחר האנג אובר אל תשאלו מה אני עובר אתמול היה סושי וויסקי ובירות רק חבל שלא היו גיישות ולגפן אני רוצה להגיד תודה החמשיר על טוקיו ממש אגדה שבת שלום לכולם

Gefen

New member
זה היה שישיר...../images/Emo3.gif

אין בעד מה לאריקו... התענוג הוא כולו רק שלי פה.. חמשירים פה חימשרתי את עצמי כאן בידרתי וכרטיס גם קניתי לטוקיו..
טוב...תעצרו אותי
אני רוצה לרדת..חחחה..נדבקתי לחמישירים ולא יוצא יותר כלום חוץ מזה....

חמשיר עצוב כמוני היום...../images/Emo7.gif

היום פרשתי כנפיים היום נחצה ליבי לשניים מחר אעוף לי לבד בשמיים ואזכר איך הפכנו להיות לשניים אך כרגע אהובי זולגות הדמעות ואדום בעיניים....

Tokyo

New member
סאנשיינס אל תעצבי

זוהי דרך החיים אחותי לפעמים הדרכים מצטלבות אני יודע זה כואב אך לא לבכות כי את יודעת שאת בוכה את לא יפה ואנחנו פה איתך מחול ועד חיפה אני בטוח שאהובך יחזור כי את אחת ויחידה לא יעזור שבת שלום יקירה

טוקיו ידידי

בחיים אכן הדרכים מצטלבות מחזיקה את עצמי חזקה בלי לבכות יודעת שהזמן ירפא ועליי לחכות מרגישה ברת מזל לנוכח התגובות חבריי הפורום הם אכן נשמות טהורות

Gefen

New member
סאני יקירתי....חמשיר קטן ממני..

הדמעות לנגב אעזור אך חשוב פה חשוב לאמור.. אהבה או פרידה גם כאב של עזיבה רק הזמן ירפא כל מזור

judyr

New member
סאנשיין.... מקדישה לך משהו קטן!

שתי רכבות נוסעות על הפסים המסילות נפגשות אך בכיווים שונים יש פעמים והדרכים מתמזגות אך כל זה לשניות ספורות באותן השניות דברים מופלאים קורים כמו קסמים מתפוצצים ומאותם הקסמים שהתפוצצו נשארו הזכרונות זכרונות אשר תמיד ישארו ויחכו לאותן רכבות ששוב דרכיהן תתמזגנה אך... האם תהינה אלה אותן הרכבות ואולי הרכבות תהינה אחרות והפעם תתמזגנה דרכיהן ליותר משניות מה מופלאות הן הרכבות

Tokyo

New member
בגלל שאת המסר לא הצלחת לראות

אעביר אותו פה מה יכול להיות אמרתי שאני לקניות יוצא יש כמה דברים שלראות אני רוצה אז יוצא לי אני מפתח הדלת מהר מהר שאספיק את הרכבת שתהיה שבת שלום ונעימה לילדים להורים ולכל המדינה

Gefen

New member
מה באמת יכול להיות? ../images/Emo9.gif

קבלתי גם קבלתי ממך ההודעה זה בסדר שזה פה אתה יכול להרגע אז לרכבת הצפופה אתה יוצא כבר בריצה עם סרדינים מלוכסנים וללא מחיצה..???
(מקווה שלא נתת ביס למישהו ברכבת...חהחההח..)
תעצרו אותי.. תעצרו את הרכבת.. אני לא מצליחה..לא מצליחה לרדת ..

Gefen

New member
תודה לכולם ולילה טוב...../images/Emo29.gif

אז הלכתי לישון בשלווה..
ולכם נתונה התודה על חמשור חמשירים ועידוד חברים זה היה באמת אגדה...
גפן

גם אני כאן.......

אז היתה לי יום הולדת שהיתה נהדרת מסיבת הפתעה בצ´אט היתה שהתקף לב כמעט גרמה העוף במרינדה של של דניאל הרס ומרמלד מהצ´אט נס הנה המנהלת כבר ישנה ומתפקדת כמו גדולה פנטום רעיונות מעלה ואת הכתר תמיד נושא טוקיו את כולם הורס גיישות הוא מחפש אז זה הרגע לפרוש בשיא כי הג´חנון קורא הוא לי
שלכם...יום מקסים ושבת מדהימה.... מקסימושששששששששש שהולכת לעבודה

fantom

New member
וגם ליניב../images/Emo47.gif

איהוא איפה יניב המנהל הכי מגניב לאן נעלמו עכבותיו אולי חזר לאבותיו אותו נראה רק באביב?

fantom

New member
והכי חשוב--ענבלי../images/Emo47.gif

בחורה שנונה בשם ענבלי רצתה להעלות את הנורלי לחצה היא על פאנטום שאת הפרשות לא יאטום ורק נחת היא עשתה לי יאללה תמשיכו ענבלי , ממך לא שמענו ולו ציוץ אחד בנושא

inbale

New member
נורלי?????????

שיט. הגנתי עליך היום וזה מה שאני מקבלת??? נורלי???? האמת שאני שונאת חמשירים ועכשיו אני גם יודעת למה. ודיר באלקום אין פרשה. יש לך עד צאת השבת להעמיד לנו פה פרשה עסיסית (רצוי שיהיה איזכור גם לי בפרשה..רק לא נורלי)

למעלה