אז ככה , הכללים: השורה הראשונה מתחרזת עם השורה השנייה השורה השלישית מתחרזת עם השורה הרביעית והשורה החמישית מתחרזת עם השורה הראשונה והשנייה מסובך??? בכלל לא חוץ מזה שאהבתי את זה
טוב אז אחרי הכנה מהירה של כוס קפה (של עלית גפנונה........ נהנהנהנה) בריין סטורמין עמוק.... וללא הצלחה יתרה... החלטתי לתחמן את המערכת.... את פיסת הנייר שעליה היתה רשומה הטיוטה... הוצאתי מהפח.... (פיכס) the things we do for love..... lol מיספרתי את השורות והתחלתי להחליף מקומות בדיוק לפי הוראות הפנטום.... אבל השורה החמישית שיגעה לי את השכל.... אז החלטתי ...... גם ככה כל החיים אמרו לי "למה את לא עושה דברים לפי הכללים" אז שאני אשבור מסורת ועוד ביום שישי.... ומול כולכם..... וכשגפן משגיחה ממעל.... ג´ודי הסרבנית
קיפצה לה הילדה בין אתר לאתר חזרה לפורום הבית המוכר ומשהו חביב תפס את עינה חמשיר ..... במיוחד בשבילה חיוך נמרח על פרצופה דמעה ביצבצה בזוית עינה ואמרה היא תודה פשוט תודה
אנס ננס אל החדר נכנס הדליק הפנס הוריד המכנס אנס... ונס! ועכשיו אחד שלי: מעשה בבחור ושמו גיל את החבר´ה רצה להבהיל אז עשה קצת קסמים ועישן קצת סמים בקיצור, יצא דביל! בן