חברים , חמשירים

fantom

New member
חברים , חמשירים../images/Emo47.gif

הנה הראשון: את הפורום קיבלה סמדר מה שהיה היה חלף ועבר הוזיזה מדרכה כל נחש העיפה לעזאזל כל תחש את הפורום נהלה בהדר הלאה נראה אותכם

judyr

New member
אוקייייי

בפנטום הנושא את ה
צפיתי מעל גלי האתר שיחרוז פה שירים שיספר גם בדיחות כל זאת בנוסף לפרשיות השבועיות

fantom

New member
לא , לא , לא../images/Emo47.gif

אז ככה , הכללים: השורה הראשונה מתחרזת עם השורה השנייה השורה השלישית מתחרזת עם השורה הרביעית והשורה החמישית מתחרזת עם השורה הראשונה והשנייה מסובך??? בכלל לא חוץ מזה שאהבתי את זה

judyr

New member
ושוב איתכם.....

טוב אז אחרי הכנה מהירה של כוס קפה (של עלית גפנונה........ נהנהנהנה) בריין סטורמין עמוק.... וללא הצלחה יתרה... החלטתי לתחמן את המערכת.... את פיסת הנייר שעליה היתה רשומה הטיוטה... הוצאתי מהפח.... (פיכס) the things we do for love..... lol מיספרתי את השורות והתחלתי להחליף מקומות בדיוק לפי הוראות הפנטום.... אבל השורה החמישית שיגעה לי את השכל.... אז החלטתי ...... גם ככה כל החיים אמרו לי "למה את לא עושה דברים לפי הכללים" אז שאני אשבור מסורת ועוד ביום שישי.... ומול כולכם..... וכשגפן משגיחה ממעל.... ג´ודי הסרבנית

Gefen

New member
../images/Emo6.gif והנה שלי..

היה היה ילד שמו דן שאהב לשחק ב....מזגן הוא כתב פרשות ועלה לגדולות ובפורום עשה בלאגן...
תמשיכו..זה כזה כיף....אני מתה על חמשירים...

fantom

New member
והנה עוד אחד../images/Emo47.gif

שיר הלל כתבתי למרמלד בגלל שהוא כל כך נחמד פוסט טראומה בגלל מפתחות העיקר צחקתי לכל הפחות כי גיא בעולם יש רק אחד

Gefen

New member
ועוד אחד משלי...שימו ../images/Emo23.gif

מעשה בנמר ושמו טוקיו שיפה הוא כמעט כמו פינוקיו הוא מספר פה בדיחות ומצחיק ת´אחות ומפלט גם מוצא בקריוקי‏‏‏‏‏[ו]...
נו...תגידו שאני לא מוכשרת...

fantom

New member
חמשיר לגודי../images/Emo47.gif

גודי הנערה מחיפה אף פעם לא עיפה בוגדת היא במוסכמות עונה תשובות לא נכונות את הכללים היא מעיפה

judyr

New member
לא חמשיר אבל עם חרוזים (אין פנינים)

קיפצה לה הילדה בין אתר לאתר חזרה לפורום הבית המוכר ומשהו חביב תפס את עינה חמשיר ..... במיוחד בשבילה חיוך נמרח על פרצופה דמעה ביצבצה בזוית עינה ואמרה היא תודה פשוט תודה

judyr

New member
../images/Emo29.gif

עכשיו השעה אחת וקצת..... שעון ג´ודי.... ואני הולכת לישון.... תעירו אותי אם אתם פה....

Idit-Kansas

New member
חמשיר לשבת

הנה הגיעה שבת המלכה לגפן נצעד בשמחה שם נאכל ארוחה טעימה נהנה מחברה נעימה ונקנח בעוגת גבינה.

fantom

New member
אותה הילדה../images/Emo47.gif

ראיתי את אותה הילדה מדברת על הא ועל דא פגשתי אותה בצאט המדובר אולם גיליתי שאינני מחובר חבל מאד כי הפגנתי אהדה

ben_holland

New member
אפשר גם?

אנס ננס אל החדר נכנס הדליק הפנס הוריד המכנס אנס... ונס! ועכשיו אחד שלי: מעשה בבחור ושמו גיל את החבר´ה רצה להבהיל אז עשה קצת קסמים ועישן קצת סמים בקיצור, יצא דביל! בן

ben_holland

New member
ואחד פוליטי...

זה סיפור על זקן שמו שמעון שניסה עד יומו האחרון להנהיג, לנהל, להושיע את ישראל מה לעשות, הבחור כישלון.

Gefen

New member
והנה עוד אחד לכולם...../images/Emo6.gif

אז מה עוד תעשה המנהלת לעורר פה את זו התרדמת... כבר חמשה חמשירים עינטזה עינטוזים ועכשיו גם דגים מטגנת...
טוב חבר´ה..האורחים הגיעו...זזתי.. שבת שלום לכווווווווולםם....

marsala

New member
ואחד שלי../images/Emo3.gif../images/Emo70.gif

היתה בחורה בשם גפן לא היא לא היתה מגוש תפן בשלנית ידועה מנהלת דגולה את כולם היא תפסה פה עם רסן

Gefen

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מוייששששש.....אויייישש...

הרגת אותי!!! סוף סוף מישהו יודע לספור פה שורות..חהחחהחה אבל רסן?? יש לך מזל שאתה רחוק..חכה חכה...

ben_holland

New member
ועוד אחד לסיום

לפעמים אני נכנס ובודק אם יש מישהו איתו לשחק אבל מה הפתעתי ואולי שמחתי שאני מגלה שהצ´אט שוב פעם ריק

למעלה