חברים חכמים שיגידו אתם

חברים חכמים שיגידו אתם

אני בחורה דתית בת 29 התחלתי השנה תואר במדעי המחשב הלימודים מאוד אינטנסיבים ולוקחים את כל היום אין לי זמן אפילו לעבוד וליחיות מה אתם אומרים זה יכול למנוע ממני להכיר בן זוג בתקופה זו או שזה לא צריך להשפיע מה אתם ממליצים לעשות במצב זה אודה אם מישהו יוכל ליעץ עיצה מה לעשות כי אנשים אומרים לי כל הזמן את לא צעירה וזה מאוד מעיק עלי מה לעשות ??

ד נ י ת3

New member
שאלת תם:

(באמת שאלה רצינית): אין אצלכם שידוכים? אם לא: אני מניחה שאת לומדת באוניברסיטה דתית (בר אילן) - בטח יש שם בחורים דתיים. למה לא להכיר ככה?

אני לומדת במיכללה של בנות אין שם

בחורים אני קבורה בתוך הלימודים אין לי הרבה זמן ויש מסביבי רק בנות מה לעשות , מהשידוכים כבר התייאשתי אני לא יודעת מה לעשות

ד נ י ת3

New member
אל תתיאשי יקירתי,

תמשיכי. אי אפשר לדעת אף פעם מאיפה יבוא לך הגורל. יש חוק בסטטיסטיקה שנקרא "חוק המספרים הגדולים": ככל שיעשו לך יותר שידוכים, ככה הסיכוי שלך למצוא את הבחור האידאלי גדול יותר. לא להתיאש! לא לוותר! ומאחלת לך להקים בית בישראל. (וגם לגמור את התואר, כמובן).

תגידי, מה עם אינטרנט?

הכוונה להכרות דרך אתרים רציניים כמו ג'יידייט או קופידון. יש את האתר look4love שהבנתי שיש שם הרבה אנשים ברמה. חוץ מזה שאני יודעת שיש אתרים שבהם יש בחורים ובחורות דתיים. לא ניסית את זה?

שלום לך

בדיוק אתמול חברה שלי שהיא דתיה סיפרה לי שיש אתר הכרויות חדש שהוא לדתיים בלבד.....היא הכירה משם כבר כמה..ויש אפילו מס' אנשים שם שהם איכותיים. אני לא זוכרת כרגע את השם של האתר אבל אני אשמח לברר לך אם את מעונינת ולתת לך את השם.

אשמח לשמוע

בחורים אני קבורה בתוך הלימודים אין לי הרבה זמן ויש מסביבי רק בנות מה לעשות , מהשידוכים כבר התייאשתי אני לא יודעת מה לעשות

נימשון

New member
עשית את הבחירה שלך

אני מקווה שאתשלמה איתה, עכשיו קחי את הזמן ותשקיעי אותו בלימודים ולאחר מכן תוכלי גם להכיר.

יש אתר של דתיים

דוסידייט www.dosidate.com זה אתר הכרויות לדתיים והוא בחינם. מחברים (בנים) דתיים שיש לי, הם אמרו לי שהאתר מעולה. ואני מדברת על בחורים ממש ממש שווה. אז תנסי, אין מה להפסיד.

אני אישית

הייתי ממליץ לך לזרוק את הלימודים לפח. או לפחות ללמוד במערכת יותר גמישה שכוללת פחות שעות. במקום זה תמצאי כמה חוגים ששם נמצאים גם גברים, דברים שאת אוהבת, לכי תעשי קצת ספורט, תשתדלי לצאת יותר.... נראה לי שזה מתכון יותר טוב למצוא בעל וגם להנות מהחיים.

אני אישית

הייתי נותנת לך מכות בטוסיק בגלל העצה הזאת. תגיד אתה נורמלי?? לזרוק את הלימודים לפח???

לפח ורק לפח

בזמן שהיא תחרוש על משתנים בלתי תלויים כל הבעלים הנורמלים יתפסו.

חחח....אולי אני צריך להוסיף

דיסקליימר בחתימה שלי... my opinions are my own and only my own. abide by them at your own risk

ד נ י ת3

New member
יקירי, כאחת שמגיעה ממשפחה

שבה לימודים היו ערך עליון (שני ההורים שלי בוגרי אוניברסיטה - אבא שלי PHD, אמא שלי בעלת תואר ראשון) אני מבטיחה לך שעל העצה הזאת אתה תחטוף ממני מכות. או כמו שאומרים - מי שמגיעה לאוניברסיטה - ומצאה בשנה ראשונה בעל - יכולה להפסיק ללמוד. מי שבשנה שניה - כנ"ל מי שבשנה שלישית - תצטרך להשלים כבר את כל התואר. ומי שלא... שתעשה תואר שני...

העצה שלו היא לא ריקה מתוכן

ויש אנשים שהיא יכולה להתאים להם... לפעמים אנחנו קובעים לעצמנו מטרה בחיים, ואנחנו הולכים על עיוור כדי להגשים אותה, כאשר תול כדי אנחנו עשויים לגלות שהמטרה הזאת כבר לא מעניינת אותנו יותר. אני אישית התחלתי עם השקעה די רצינית בשביל משהו מסויים, ותוך כדי הזמן שחלף הבנתי פתאום שהמטרה, ה"חלום" בעקבות נסיבות הוא כבר לא חלום וכבר לא מטרה.. והנטישה של המטרה היתה בעצם הדבר הכי נכון לעשות, גם אם היו החכמולוגים שאמרו לי "לנטוש עכשיו זה כמו להגיע 10 דקות לפני פיסגת האוורסט ולרדת..." לפעמים, האוורסט כבר לא מעניין יכול להיות שהיא צריכה לעשות את השיקולים שלה ולגלות לבד מה הכי חשוב לה כרגע, ולשים את זה במקום הראשון

ד נ י ת3

New member
ובעיני זו עצה לא רלוונטית לעניין.

היא לא אמרה שהיא לא נהנת מהלימודים. שהם לא מספקים אותה בסך הכל היא שאלה איך למצוא חתן/בעל. עדיין דבקה בזה שעופר צריך לשנות את הניק שלו לאחיתופל.

חברים...תפתחו קצת ת'ראש

אני הלכתי ללמוד מדעי המחשב בגיל 22 ועבדתי בתחום כמעט 10 שנים והיום אני די בטוח שזאת היתה שטות גמורה. אני מת ללמוד משהו אחר. אז מה יזיק לילדה הנחמדה הזאת לחשוב קצת לפני שהיא נכנסת לתוך המערבולת הזאת? ברגע שמתחילים הזמן עובר מהר. גם אם היא תעשה פסק זמן לשנה שנתיים ואז תחליט שהלימודים מתאימים לה המחשבים לא יברחו. אולי אז יהיה לה בעל ואולי היא תחליט שבה לה ללמוד משהו אחר. לא יקרה כלום. אם היא תמצא בעל אולי יהיו לה כמה אלפי שקלים פחות במשכורת אבל היא תהיה מאושרת.

ד נ י ת3

New member
ושוב...

העצה שלך לא רלוונטית. היא ביקשה עצה באיך למצוא בעל, ולא באיך לא ללמוד. לקחת את זה למקום אחר לחלוטין (מהמקום שלך בלבד). זה שאתה לא מאושר - לא אומר שהיא לא. ועדיין לא ענית לה - איך, אם היא תפסיק את הלימודים, היא תמצא בעל? קדימה... אני מאתגרת אותך.

למעלה