חברים חזרתי.

זיקן

New member
מנהל
חברים חזרתי.

למי שתהה או לא תהה לאן נעלמתי אז הייתי מאושפז בבית חולים עברתי איפוס מחשבות ומיצוק דעות ומוכן להמשיך בזיוני מוח כמיטב המסורת..

זיקן

New member
מנהל
סתם ניתוח מיניסקוס

פחדתי מההרדמה יותר מהניתוח אבל לפני שהספקתי לספור עד 10 היתעוררתי לרגע חשבתי שעוד לא עשו לי תניתוח אבל כשהבטתי בתיקרה הבנתי שאני לא נימצא באותו חדר בסך הכל עבר בשלום

פנומן 72

New member
הא, ... לא היית פה ? ... לא שמנו לב ...

חחחחחחחחחחח
איזה מפחיד זה הרדמה. עשו לי שני ניתוחים עד היום והקטע של ההרדמה הוא הכי מפחיד. בניתוח השני היתה לי רופאה מנתחת והיא היתה כ"כ כוסית ששכחתי בכלל שהמרדים הזריק לי חומר הרדמה - הייתי מהופנט ממנה וככה נרדמתי...

זיקן

New member
מנהל
תיכף תגיד לי שהיתעוררת עם זיקפה אדירה../images/Emo4.gif

פנומן 72

New member
איזה זיקפה ואיזה נעליים

אני אפילו לא חלמתי חלומות בזמן ההרדמה. אבל אם וידוי קטן לשם הגילוי הנאות: הניתוח השני לא היה ממש ניתוח אלא קולונוסקופיה, והרעיון שהרופאה שהיתה כל כך חמודה - היא זו שתחדור בי מאחור - די חירמן אותי...

זיקן

New member
מנהל
אין מה לספר,

הייתי בחדר אחד עם 3 מבני דודנו אחד זקן, ילד בן 15 ששבר את כל העצמות בגופו בנפילה במורד גיבעה ובחור צעיר שרגלו נימעכה ואת האחיות הס מלהזכיר בית חולים "הילל יפה" מפורסם כאחד מבתי החולים הבודדים בארץ שהכיעור שולט בו, שלא לדבר על שפע "שמנות ויפות" ושכחתי לומר עוד משהו 70% מהחולים הם גם מבני דודנו הם מומחים בלחלות ובלהיתחלות, עד כאן וזה הכל.

xcalibur

New member
ניתוח מניסקוס זה כול דבר חוץ "מדמיינתי שהיא

חודרת אותי מאחור וזה זקף את פיני"

פנומן 72

New member
הלו הלו - לא אמרתי שזה זקף כלום

המחשבה הזו שהיא חושפת את ישבני וחופרת דרכה פנימה גרמה לי למחשבה נעימה, בדיוק כמו שאני אעדיף ללכת לרופאה שתבדוק אותי מאשר לרופא. אבל בל נשכח שכאשר היא עשתה בי כרצונה - אני הייתי בחוסר הכרה כך שלא הספקתי להנות מזה.

זיקן

New member
מנהל
אבל אמרת שזה עשה לך

מחשבה נעימה והוא מפרש את זה כרמז עבה אולי בשבילו

למעלה