חברים חדשים

bomba2004

New member
היי לכולם!

אני חדשה פה בפורום, ורוחות זה אחד הדברים שאני מאוד מאמינה בהם ומתעניינת... כל כך הרבה הוכחות, ומקרים אמתיים שמעתי על רוחות, אפילו פה בפורום, ואני לא מבינה איך רוב האנשים בעולם עדיין לא מאמינים בזה?! אחותי עשתה סיאנס וספרה לי כמה דברים שקרו שם, ומאז התחלתי להתעניין ברחוחות ולהאמין בהן.

Co0L GirL

New member
היי ../images/Emo121.gif

אני חדשה... והחלטתי להצטרף לפורום... אתמול עשיתי סיאנס עם חברים... והוא כמעט הצליח! כששאלתי את הרוח אם היא נמצאת בחדר הכוס זזה טיפה! אולי מישהו הזיז אותה, לא יודעת... אבל כשהיא זזה חדר החברים המפגרים שלי עזב את הכוס והרס הכל
ויש לי שאלה- הנשמה של האדם נמצאת על כדור הארץ? הנשמות נמצאות תמיד אבל אנחנו לא יודעים? שמעתי שזה ככה וגם יש אנשים עם כשרון מיוחד לראות אותם... אז רציתי לשאול אותכם אם זה נכון...

מרחבא

New member
שלום

קראתי קצת בפורום ואני חושבת שאני ישאר עוד לא פגשתי אנשים שמאמינים וזה מעסיק אותם. או שהם לא מדברים על זה. דווקא יש פה מישהי שהייתה בבית ספר שלי:) ניקול.. בכול מקרה,אתם חושבים שאפשר לראות את המלאך השומר של מישהו אחר? אני חושבת שאני ראיתי את של אחי הקטן,יש המון סיבות שהגיוניות שאני יראה דווקא את שלו. השאלה אם זה הגיוני חייכו:)

noname20000000

New member
היי אני אנשים אני חדשה !

אני רוצה לכתוב משהו מאוד חשוב שזה...: אני בעסקי במיסטיקה כבר מלא זמן... אמא שלי תמיד אומרת לי לא להתעסק בזה ושזה יכול להביא לי רק דברים רעים אבל בכל זאת כל מה שקשור לעל טבעי (שזה בהחלט כולל רוחות ועוד דברים אחרים...) מאוד מאוד מאוד מעניין אותי. אני נורא נורא שמחה שהצטרפתי לפורום כי הוא נראה לי כמו אחד הפורומים הכי מעניינים שהצטרפתי אליהם בחיים שלי...!

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

עכשיו בואי אני יסביר לך... יש הרבה אנשים שמאמינים אך ורק בדברים מדעיים, רק מה שאפשר להסביר. מבחינתם אם הם לא ראו זה לא קיים. וכנראה שהם לא חוו את החוויה של להיפגש עם רוח (למרות שאני עוד לא נפגשתי עם רוח אבל אני עדיין מאמינה) זה גם תלוי על מה חינכו אותך, מה גרמו לך להבין. יכול להיות שאנשים פשוט לא מאמינים ברוחות, וכר נפגשו עם רוחות ושמעו רוחות רק שהם לא מודעים לעניין. תחשבי על זה, אם האנשים בעולם כולם היו דומים לא היה כיף, הכל היה משעמם. אם כולם היו מאמינים ברוחות היינו לוקחים את כל עניים המיסטיקה כמובן מאליו. עצם העובדה שאנשים לא מאמינים בזה, גורמת לך רק להאמין בזה יותר ויותר ולהעצים את האמונה שלך... מקווה שעניתי לך... אם את רוצה לדבר איתי על משו כנסי אליי 276514571

I am a freak

New member
ברוכה הבאה לפורום.

זה מסוכן לסיים ככה סיאנס, הקשר ביניכם לבין הרוח לא נסגר- מה שאומר שתוכלו לקבל אותות שהיא עדיין ביניכן. הרוחות ממוקמות על כדור הארץ, אך במישור אחר. זוהי הסיבה שאנחנו יכולים לתקשר איתן בצורה כזו פרמיטיבית ולא איכותית כמו הסיאנס- כיוון שהן בינינו מצד אחד, אבל- מצד שני, הן במישור אחר, מקביל אפשר להגיד. מקווה שבאת על סיפוקך, הפריק.

I am a freak

New member
מלאך שומר הוא עדיין מלאך

ואם אתה מסוגל להטיל את עצמך אסטרלית ל"מישור" הגבוה בו המלאכים שוכנים- אין סיבה שלא "תראה" אותם. הפריק.

1Spark1

New member
מכירה את הבעיה...

גם לי יש אמא פרנואידית שמתנגדת לעניין. אני יכולה רק להציע לך לא לתת לאף אחד )גם לא להורים( להפריע לך בתחומי התעניינות חשובים כמו זה. . בהצלחה

הגיוני מאוד

יש אנשים רבים שרואים או חשים בנוכחות אך לא יודעים לפרש זאת או פוחדים למי שלא מבין בזה אני באמת מציעה לקרא יש המון ספרים המסבירים על התופעה

P a n Z e r

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo121.gif

אני חדש ואני לא ממש מתעניין בדברים האלו אבל אני מאמין בזה לחלוטין! רוחות,שדים,נשמות,תיקשור,מסע אסטרלי וכו' לפני שנה התעניינתי יותר בנושאים האלו ולמדתי הרבה ע"י ספרים אינטרנט ועדויות של אנשים שונים. אם למישהו יש שאלה בנושא אני אשמח להשיב.

I am a freak

New member
מהיכן למדת../images/Emo35.gif אילו אתרים../images/Emo35.gif

אן תוסיפי קישורים- אני אכנס לאתרים, אבדוק אותם- ואם אמצא שהם כשרים- אכניס אותם לקישורי הפורום. ברוכה הבאה לפורום.
הפריק.

P a n Z e r

New member
"קצת" מידע בנושא

קודם כול אני מאמין ביהדות ורק אחרי זה אני מאמין ברוחות וכול זה.. האינטרנט עמוס במידע על הנושאים הללו לכול המתעניינים בגלגול נשמות עפ"י היהדות יכול להכנס לפה. נושא מאוד מעניין הוא "המסע האסטרלי" החוויה החוץ גופית שאפשר לקרוא בכתוב באתר הזה. בנוסף אם יש לכם שאלות בנושא זה ובעוד נושאים שמסקרנים אותכם תוכלו להכנס להידברות. זה פחות או יותר מה שמצאתי באתרים. אני ממליץ על הספר "החוש השישי" של תומס רייק ורותי פישמן-כל מה שרציתם לדעת על העולם המופלא שמעבר לחושים הספר עוסק ב: היכולות העל טבעיות,טלפתיה,ניבוי בצורותיו השונות,פסיכוקנזיס,צילום נפשי,עולם החלומות,ריחוף,פסיכומוטוריקה,תקשור וטלפורמציה,ג'ינקס,כתיבה אוטומטית,בתים רדופים וסטיגמטה,המסע האסטרלי,החיים שלאחר המוות,המידיומליות,הדיבוק המטוטלת ועוד.. בנוסף מובאים תרגילים רבים לשיפור היכולות העל טבעיות,ומוקדשים פרקים מיוחדים לגופים האנרגטיים,לאנרגיות קוסמיות וליכולות של האדם להתחבר לאנרגיות אלו. עוד ספר שמאוד אהבתי זה "קבלה מעשית" של יגאל אריכא-כל הסודות הכמוסים הספר עוסק ב:תפילות ולחשים,סגולות וקמעות,פתרון חלומות,כוחם של קברי צדיקים,"תיקונים ומדיטציה קבלית,שדים,רוחות ומזיקים,תקשור עם מלאכים,יצירת "גולם" וגירוש "דיבוק",סודות תווי הפנים וכפות הידיים. הספרים מסקרנים בטירוף ומאוד מומלצים!!!

I am a freak

New member
ברוכה הבאה לפורום

רוחות לא באות בחלומות, רוחות מראות שהן בסביבה- בעזרתו של התת מודע. אם התת מודע יקלוט שיש רוח בסביבתך- סביר להניח שתחלמי על זה- בין אם באופן ישיר ובין אם בעזרת סמל של ינשוף/עורב [שמסמל שליח מהגהנום
] או כל סמל אחר, שמייצג את זה בשבילך. אם תרצי שאפרש לך חלום, את מוזמת. או שתפני לפורום חלומות- אני נמצא גם שם מדי פעם. הפריק.

fucking shanti

New member
עוד חדשה!

מקווה שאני אוכל ללמוד מכל אחד מכם על אחד התחומים היותר מעניינים :)
מיכל

למעלה