חברים חדשים

gprmaster

New member
חברים חדשים

שלום, יש לי כלב בן 5 ולא מזמן נודע לי שהוא הכניס כלבה להריון והיא המליטה חמישה גורים אני מיד רציתי לאמץ אחד אבל אני מפחד שהם לא יסתדרו ויריבו! האם אני צריך לדאוג מזה?

lilithmm

New member
בעקרון אתה יכול לאמץ גור../images/Emo107.gif

אבל ע"מ להיות בטוח שהם יסתדרו יחדיו כדאי לסרס את הכלב הבוגר שלך עכשיו עוד לפני שהגור החדש יגיע או חודשיים אחרי קבלת הגור החדש לביתך, ואת הגור החדש בגיל חצי שנה. ד.א. לא ברור למה במצב שבו מומתים כל שנה 100000 כלבים עדיין כלבות ממליטות. אנא בקש מבעלי הכלבה שיעקרו אותה, כי עוד חצי שנה היא תוכל תמליט שוב גורים. ד.א. רוב הגורים שנמסרים מגיעים תוך זמן קצר מאוד לרחוב. אנשים מתלהבים ואומרים שהם רוצים גור, אבל ברגע שהוא גדל והילדים מאבדים בו עניין, הגורים מגיעים לרחוב. אנא בקש מבעלי הכלבה שהמליטה גורים לכלב שלך לעשות רישום מסודר למי הם מוסרים גורים, ותתקשר במשך חודשיים כל שבועיים למאמצים לבדוק שלא זרקו את הגורים ברחוב. בהצלחה

gprmaster

New member
../images/Emo5.gif

אני רציתי לסרס אותו אבל אחים שלי לא מסכימים כי הם חושבים שזה ידכא אותו!

enbalush

New member
זה לא יידכא אותו

זה יהפוך אותו לחברותי יותר ויאריך את חייו!

dark spy

New member
גורה צריך לעקר...

וזה מאוד חשוב... א. לא יהיו לה גורים שיזרקו לרחוב ב. לא יהיה לך ליכלוך בבית בתקופת היחום ג. לא ימשכו כלבים אל הבית שלך, ישתינו על הדלת וינבחו בתקופת הייחום ד. העיקור מאריך את תוחלת החיים ומונע סרטן ברחם, בפטמות וכו'

למעלה