חברים חדשים בפורום
|מיוחדת|

King Of Kromags

New member
ברוך הבא...../images/Emo65.gif

מזל שקראתי לפני שהגבתי, כי אחרת הייתי אומר שאתה מנהל פורום כריסטינה. בכל מקרה, אתה מוכר לי פורום מנהלים ופמ"ח
. ברוך הבא, ובטוח שתשתלב

חדש בפורום

היי אני חדש בפורום, ראיתי את כל העונות (לפחות 4 פעם כל עונה) חוץ מהעונה החמישית שראיתי פרקים מסויימים, רציתי לדעת אם יש מקום שבו אוכל להוריד פרקים מהסדרה? ואם כן, אז איך ואיפה?

punk00ache

New member
אממ כנס... אסורל דבר כאן על הורדות

חוקים בפורום: זה בסך-הכל פורום, שנפתח כדי שתוכלו להביע את דעתכם. אנחנו רק מבקשים שתמלאו שלשה חוקים פשוטים. 1. בלי הודעות צ'אטיות. 2. בלי דיבורים על הורדות. 3. בלי שפה לא הולמת ופוגעת.

סורי, תאמין לי שאני לא פה בשביל

ההורדות, אני פשוט מת על הסדרה, ופיספתי ת'עונה החמישית (האחרונה לא?) והייתי רוצה להשלים אותה, אם תוכל להסביר לי את זה בICQ אני אודה לך המספר שלי הוא 14505121

punk00ache

New member
אחי לי אין בעיות עם הורדות...

זה התפוז הזה... בכל מקרה ברוכה הבאה

Lu Tze

New member
../images/Emo32.gif למה בעצם אסור להוריד פרקים

מהאינטרנט? מילא אם זה DVDRIP, במקרה כזה אתה כאילו מעתיק DVD, אבל נניח אם עושים ריפ מהטלוויזיה, זה לא כמו להקליט את הפרקים בווידאו? אז זה אומר שגם אסור להקליט פרקים מהטלוויזיה?

punk00ache

New member
דבר ראשון אני בת :)

ודבר שני זה לא שאסור להוריד פרקים מהאינטרנט פשוט תפוז מתנגד לכל הקטע הזה או משו כזה... לא יודעת

Amber4Ever

New member
../images/Emo42.gifשללווווווום אנשיםםם

תמיד אהבתי את הסדרה הזאת ואני שמייח שיש שידורים חוזרים הגיע הזמן שיפתחו לזה פורום וכל הכבוד
רק באסה
שקראתי..
איך הסדרה נגמרת
הרס לי הכל אוף.. איך נדע מה קרה לרמי? ומה קרה אחר כך?

PrideForEver

New member
הייי שגיא!!!לא ידעתי שגם אתה אוהב

את הסידרה!!!!!! יש כבר 4 שיבטיים כאן!

Lu Tze

New member
הנה בא עוד אחד...

קוראים לי אלכס, ואני המשתמש הכי חדש הפורום הזה. ראיתי סליידרס מהעונה הראשונה. בפעם ה-1 שראיתי את הסידרה חשבתי שזה שידור חוזר של הסידרה שבה לג'רי אוקונל יש כוחות על ואז קיבלתי שוק כשהוא ירד למרתף שלו והייתה שם מעבדה ולאט לאט קלטתי שזו סידרה אחרת. ראיתי ברצף עד סוף העונה ה-3 וחלק ל מבוטל של העונה ה-4. ויש לי גם שאלה: איך קראו לפרק שבו הם הגיעו לעולם עם הערפל הרעיל? גם עונה ומספר פרק יספיקו.

Charmed 4ever.

New member
כדי שלא תגידו ש ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

אני מעלימה הודעות של חדשים. שוב, ברוכים הבאים לכולם...

the elite

New member
הי, אני חדש פה ורק רוצה להגיד...

אני הייתי מעריץ גדול של הסדרה ולא פיספסתי פרק עד שהרסו את הסדרה. מהפרק בו קווין ואח שלו הופכים להיות בן אדם אחד כל הסדרה נהרסה. כל הפרקים היו עם עלילות חרא ולא שוות לצפייה. אני עדיין אוהב את הפרקים הראשונים אבל אף פעם לא אסתכל את את הפרקים של העונה האחרונה(הם עושים לי בחילה). כדי שהסידרה תחזור להיות מעניינת צריכים להחזיר את קווין!!!!!!!

WOW אני לא מאמינה!!!!!!!

סוף סוף למישהו נכנס שכל לראש!!!! מי הגאון שהציע להקים פורום לסדרה המדהימה הזאת???!!!! עכשיו רק חסר שיקימו פורום לסטארגייט והכל יהיה מושלם!!! אז ככה: לפי דעתי הפרקים שהיו לפני המוות של ארטורו (כלומר לפני שהם פגשו את מגי) היו הפרקים הכי הורסים של הסדרה. כל פרק היה משהו מיוחד בפני עצמו.... מאז שהפרופסור מת... זה קצת איבד את הטעם אבל בכל זאת... עדיין זה גולשים בזמן YOU KNOW. נ.ב: ג'רי אוקונל הוא הגבר הכי חתיך על כדור הארץ
נכון בנות?

Charmed 4ever.

New member
אני הגאון ../images/Emo9.gif ../images/Emo54.gif|מיוחדת|

אממ.. ברוכה הבאה, קראי את הודעת המנהלת. בינתיים אני משרשרת את זה לשרשור החדשים.

J3di

New member
מ-ד-ה-י-ם טלפטיה !!

בדיוק באתי לכתוב פרום סבבה וצריך לפתוח פורום סטארגייט (בלי אפליות כן, אבל אותה אני יותר אוהב
) יאללה עוד 3 שבועות עד לעונה השביעית

eyalib

New member
שלום אני חדש !

היי קוראים לי אייל ואני מעריץ נלהב של הסדרה... ראיתי כמעט את כל העונות...הסדרה הפכה להיות פחות טובה אחרי שהפרופסור מת... אז אני שמח להיות פה ואני רוצה לדעת מה קרה לקולין ולאח שלו ?

rocket

New member
היייי כולם!!!

סוף סוף מצאתי עוד פורום לעוד אחת מההתמכרויות שלי !!!! סלייידרס !!!!! אטני מכורה לסליידרס בטרוף! אז שלום לכולם!!!!

למעלה