הרמיוניDanger
New member
חברים חברים, שמעו
לאלה מכם שזה מעניין אותם, ובטח אין כאלה, אבל החלטתי שמשום שכולם עושים ככה- אז גם לי מותר אני משתפת אתכם בהחלטה גורלית ביותר שלי. אז ככה, אתם יודעים שעד עכשיו לא בדיוק הגדרתי לכם "מה" אני ורק רשמתי "מתלבטת" אז אני כבר לא מתלבטת... אני משהו קצת אחר... אני החלטתי שאני לא רוצה להגדיר את עצמי. לעולם. אני חושבת שזה הכי בריא בשבילי, והכי פשוט, והכי פחות מסובך. (I´m trisexual - I´ll try anything...
ניהי לא מצחיק...) אז.. הממ... אל תשאלו אותי מה אני. בקיצור. כי אין תשובה אחת כללית ומתמצתת.. המ.. ועוד משהו, אולי יתפתח מזה טופיק? מצאתי עכשיו סיפור שהכנתי בשנה שעברה באנגלית. המורה ביקשה לכתוב סיפור מינימום דף פוליו אחד, והיה ריק לי לגמרי מרעיונות... אז רשמתי לה איזה סיפור אחד, די עלוב למען האמת (ספר בטח לא יעשו מזה) על אחד שלא היה לו אבא, ובגן היתה ילדה אחת ממש ממש גברית והוא היה קצת מאוהב בה כזה.. והוא תמיד היה כזה בצד וביישן וכל מיני. ויום אחד הזמינו אותו בתיכון למסיבה, ולמרות שאמא שלו לא הסכימה לו ללכת הוא הלך בכל זאת ואז במסיבה הציעו לו בירה וכמובן כמו בכל סרט אמריקאי הוא גם השתכר, והיה אחד בשכבה שלו שהיו עליו מלא שמועות שהוא הומו. אז בעוד הוא שיכור הוא עלה איתו לחדר וכמעט קרה משהו.. אבל אז הוא כנראה התעלף ואז בבוקר הוא מתעורר ולומד את הלקח שלו: אלכוהול זה רע! (טוב נו מה רציתם, הייתי אמורה להגיש את זה למורה.. שעם כמה שהיא היתה אחלה והכל, היא עדיין מורה..^_^) אבל הוא גם הבין שהוא נמשך לגברים, ואז הוא והשני נהיו זוג, ובדיוק אז ההיא מהגן חוזרת פתאום לחיים שלה, והיא כוסיתתתת אבל הוא נאלץ לדחות אותה, ואז היא נעשית ידידה טובה שלו, ואחרי שנים רבות היא מתחתנת עם הידיד הכי טוב שלו, והוא עצמו מתחתן(
) עם איזה אחד אחר שלא קשור לעלילה, ואז אמא שלו מתה והוא מקבל מכתב פתאומי מאבא שלו... (וכאן זה אמור להיות סוף הסיפור, אבל זה עם רעיונות להמשך..) בכל אופן, יצא לי בסוף 2 דפים
נראה לי שהיא רשמה לי
, היא לא נתנה ציונים על שיעורי בית... לא משנה. ספרו גם אתם
לאלה מכם שזה מעניין אותם, ובטח אין כאלה, אבל החלטתי שמשום שכולם עושים ככה- אז גם לי מותר אני משתפת אתכם בהחלטה גורלית ביותר שלי. אז ככה, אתם יודעים שעד עכשיו לא בדיוק הגדרתי לכם "מה" אני ורק רשמתי "מתלבטת" אז אני כבר לא מתלבטת... אני משהו קצת אחר... אני החלטתי שאני לא רוצה להגדיר את עצמי. לעולם. אני חושבת שזה הכי בריא בשבילי, והכי פשוט, והכי פחות מסובך. (I´m trisexual - I´ll try anything...