חברים חברים, כנסו לפה!

חברים חברים, כנסו לפה!

בגלל שאני מרגישה שאני מזניחה קצת אתכם בזמן האחרון, וזה לא פייר במיוחד, הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לקחת את עצמנו בידים. אז- כדי שהפורום יחיה קצת, ונוכל גם להכיר אחד את השני יותר טוב, בואו נשחק את המשחק "אמת אמת שקר", איך משחקים? כל אחד בטורו כותב 3 משפטים, שניים מהם אמת ו1 שקר. אנחנו צריכים לזהות איזה משפט הוא משפט השקר. מי שמנחש נכון הוא זה שכותב הבא... אז אני אתחיל: 1. הייתי 3 פעמים בכפר קוקה קולה 2. אני עומדת להיות דודה 3. שברתי את הרגל בכיתה ג' מה נכון, ומה שקר?

axnholic

New member
אני חושב

שלא שברת את הרגל בכיתה ג', אני צודק? אז מה הלאה? אני צריך לחכות לאישור, או שכבר עכשיו לתת משפטים שלי?

axnholic

New member
../images/Emo13.gif

טוב, מכיוון שאין לי 3 משפטים טובים אז אני מעביר את התור שלי לראשון/ה שיראו את הודעה זו.

I lOvE cAkE

New member
שלום!!! חזרתי מהסמינר הדרכת ח' ו...

נהנתי מאוד!!! התגעגעתי ועכשיו אני אכתוב משפטים: 1.אין שם פרק שמש"ה שראיתי פחות מ-4 פעמים (וראיתי את כולם) 2.אבא שלי דרס לי את הרגל כשהייתי בת 5 בערך... 3.אמא שלי היא תמר הירש שמתרגמת המון סדרות בערוץ (לא את מש"ה) נ.ב. ממש ממש ממש ממש ממש התגעגעתי לפורום הזה :(

axnholic

New member
כדי לגוון

אני אומר מספר 1... זהו עכשיו אפשר להתחיל סיבוב חדש כי מישהו מאיתנו בטוח צודק.

I lOvE cAkE

New member
והתשובה היא.... ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

משפט 3!!! אמא שלי היא לא תמר הירש... היא שירי הירש!!! =)

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifמגניבבב אני עושה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

1. לפני 3 שנים דחפו אותי בטעות ממקום גבוה ושברתי ת'יד...
2. פעם הייתי בחנות ומישהו פילח שם משהו והאשימו אותי....
3. פעם אחותי יצאה דרך היציאת חרום והיה חור גדול ברצפה, והיא נפלה אבל נתקעה ואז הוצאנו אותה והיינו בקומה 9

כיוון שזה נתקע

מקפיצה, ומתחילה משפטים משלי
1- שברתי את היד ופתחתי את הסנטר בכיתה ד'. 2- אני מנגנת בכלים שונים מאז שאני בת 4 וחצי. 3- יש לי 3 כלבים, חתולה ושני תוכים בבית.

גרב צמר

New member
../images/Emo175.gifאני אלך על 2../images/Emo15.gif../images/Emo80.gif

לא נכון. נכון? (ואני בטוחה שלא נכון)

גלינג גלינג גלינג! 3 הוא הלא נכון!

באמת שברתי את היד ופתחתי את הסנטר בכיתה ד', בטיול של חוג סיירות. התחלתי לנגן אורגן בגיל 4 עד גיל 9 ומגיל 9 עד היום אני בחליל צד.
ו... במציאות יש לי רק שלי כלבות וחתולה.

maggiegirl

New member
למרות שלא ניצחתי... אני רוצה גם!!

טוב הנה המשפטים שלי.... 1. יש לי 2 בני דודים קטנים אמריקאים וסינים.., 2. בת דודה שלי היא לינור אבריג'יל- מיס עולם לפני כמה שנים.. 3. לפני שנה הלכתי לדיסנילנד... נו! תנחשו מה נכון ומה לא!!!

למעלה