חברים, חברות - המלצות

אני לא מת על זה שעליתם כן...

אבל לפחות תקבלו בהגרלה את ריאל מדריד שנוכל ללכת לשבת איתם ביציע : ) וריקי מה שווה שהקהל לא עושה בלגן??? צריך קצת אקשן לא...?

sporTV

New member
קלעת בול!

פנטזיות לא עולות כסף עד שמגשימים אותן! אחרי הבחינה אני אדע בדיוק מה אני רוצה מעצמי. אשמח לעדכנך, תודה

sporTV

New member
../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif../images/Emo130.gif

הבעייה היא שאין
באיגוד. אני חושב שלא יהיה חכם להשקיע כסף בסבסוד החופש הרפואי הנפשי הזה במצבנו הנוכחי ועדיף להשקיעו בפעולות מצילות חיים.

sporTV

New member
בריאות "באבועה בועה"

אבל.... סיוע בהחזרים כספיים על תרופות, פיזיותרפיה, מזון מועשר וסיוע של רופאים, דיאטניות, פסיכולוגיות ועוד במרפאה הסי.אף נראה לי חיוני פי כמה וכמה. ואם ישאלו אותי - זה או זה - אבחר במה שפירטתי בהודעה הזו. ידוע לכולם שהנפש הבריאה עוזרת לגוף להיות בריא. אבל בתקופה כמו זו הנוכחית שעוברת עלינו צריך לדעת לפעול לפי סדר העדיפויות נכון ככל האפשר.

LullaBelle

New member
ועדיין...

דברים כמו סיוע בפיזיוטרפיה או רכישת מכשיר אינהלציה הם קצת יותר חשובים, לא? הרי בלי זה יש אנשים שפשוט יהיו יותר מדי חולים כדי לחשוב בכלל על נופש, שלא לדבר במצב יותר גרוע מחולים, כן?

ראשגדול

New member
אחחח מתאים לך ירוק של קינאה

האירופה היחידה שאוהדי בית"ר מכירים זה הסיגריות הזולות האלה .. לא נורא , תבוא לרמת גן , תשב אתנו ביציע , גרעינים עלי :)

itamarc8

New member
ספורט טיוי

אני לא רוצה להרחיב על הפנטזיה שמחכה לי יו אני כל כך נירגש לא תאמין משהו שאני מחכה לו מעל שנה וחצי ומחר אני בחופש הולך לעשות הכנות לפנטזיה שמחכה לי אלה ביי לכולם הולך לישון עייף ואני בחופש עד יום א יאלה ביי לכום איתמר.

sporTV

New member
חברים, חברות - המלצות

עוברת עלי תקופה עמוסה למדי. עוד מעט מגיע סוף סמסטר הקיץ ואז יש מבחן. עד אז אני מושבת בבית, בלי יותר מדי זמן פנוי! אחרי המבחן, יש חודש חופש. אני מכריז על הקמת פינת ההמלצות לחופשה של עוז. מי שייתן את הרעיון הפרקטי ביותר עבורי לחופשה (אני לא מתכוון לחופש בחו"ל או בארץ) והנאה יזכה בפרס שאחליט עליו מתישהו
(אני רומני אז אל תפנטזו על פרסים חומרניים). אני מקווה שאתם בתקופה רגועה יותר ממני ושהבריאות שומרת על הקו שבו היא צריכה להיות! שבוע נעים, עוז.

ראשגדול

New member
נתחיל מהיום ונזרום לסופש

היום בשעה 10 תוכל לראות קבוצת כדורגל אמיתית !!! (אמממ לא בית"ר אממ ) עולה לליגת האלופות ביום חמישי בלילה , מסיבת מייקל ג'קסון ענקית במימיד החמישי בנמל תל אביב (תגיד שגילי שלח אותך :) ) מעבר לזה . יש לך בקולנוע את כח המחץ אם אתה רוצה עם חבר , או עידן הקרח 3 (מומלץ בחום עם בחורה )

vikvik

New member
אני לא בתקופה רגועה בכלל!

אני עוברת דירה ונראה לי "עוברת דירה" זה כבר הפך להיות למצב סטטי של חודש :). איכשהו זה נגרר ונגרר וכל כך הרבה סידורים..... בכל יום מקרה יום א' זה המעבר הגדול. מעבר לזה אני עובדת המון אז לא נשאר לי הרבה זמן בכלל. הבריאות ...ממממ..... אחרי זה יישאר לי חודש "חופש" עד הלימודים , כלומר רק עם עבודה. אני בתקופה הזו מוצאת את החופש בדברים הקטנים דווקא. כמו בילוי עם חברים , ארוחה טובה וכו'. היום בין ארגז לארגז הייתי עם האחיינית שלי בבית ספר שלה , יום ג' מתחילה כיתה א' והכרנו ביחד את המורה. אמא'לה כמה התרגשתי בכלל מהמעמד שאני זו שהלכתי איתה. למורה קוראים לילי ואנחנו אוהבות אותה! תאמינו לי , ההתרגשות הזו זה החופש עבורי. פשוט ממלא כוחות. יאלה הלכתי לארוז. וסליחה שנעלמתי מכאן יחסית , פשוט לא מוצאת זמן ומקום. עוד מעט אשב בשיעורים וברגעים משעממים אמאס עליכם :). ספורטי , אני חושבת שבתקופה הקרובה מתישהו אמור להיות פסטיבל בצפת. זה משהו שהייתי רוצה לנסוע לשם. אם בא לך לברר מתי ואיך ובא לך לנסוע איתי! אז בכיף. נוכל לעצור לאכול באיזה מסעדת בשרים טובה על הדרך. אני חושבת שזה בסוכות , אבל לא בטוחה. אה וגם המשפחה שלך מוזמנת :)

vikvik

New member
והודעה מיוחדת לדליה אור

אנחנו נסע עם חלונות פתוחים , לא לדאוג!

למעלה