חברים חביבים!

חברים חביבים!

בחודשים האחרונים אני עושה משהו שלא האמנתי אף פעם שאעשה - מנהל פורום באינטרנט. אני נכנס לפחות שלוש פעמים ביום להציץ, ולא בגלל שאני המנהל, אלא בגלל שכיף לי לפגוש אתכם בכל פעם מחדש. אני מרגיש שיצרתי כאן כמה וכמה חברויות, שלמרות המרחק הפיזי, ומגבלות האינטרנט הזמן והיכולת, ישארו לשנים. כולכם משמחים אותי בנוכחותכם, הערותיכם, הידע הרב ובעיקר -הנכונות לשתף בו את כולנו. הפורום שלנו מקרין יכולת ורצון לנתינה מצד כולם, ובכך הוא נבדל מכל פורום אחר. אני רוצה לנצל את הדקות האחרונות של השנה כדי להודות לכולכם על שיתוף הפעולה, על הנכונות להשתלב, ההענות לבקשות, הרעיונות והשגעונות האחרים שלי. בעולם שלי, שמלא במרוץ וטרוף, אני מוצא בפורום מקום מרגוע מעת לעת, ועל כך תודתי לכולם. אני יודע שהשנה הבאה עלינו לטובה תהיה מרתקת לכולנו, ויחד נצליח להעלות את הפעילות בפורום כמה וכמה מדרגות. מי יתן ותהיה זו שנה של שלום, ולא נדע עוד צער. שנה של בריאות, עסקים טובים, ציונים טובים (ושיבואו בקלות), אושר והרבה הרבה פריטים חדשים לאוסף. שנה טובה וחג שמח לכולם!! אריק.

astrok

New member
הלוואי ונזכה!

ותודה על המילים החמות! שנה טובה, תמיר. ואגב - איפה אתם עושים את החג? אני עושה אצל סבתא שלי, 700 מ' ממני...

powo

New member
לאריק

כמוך גם אני מרגיש שיצרתי חברות בעזרת האתר.מי יתן ותמשיך ולנהל את האתר. אני ממש נהנה מכל רגע ומהידע הרב של החברים.מאחל לך שכל רצנותך יתגשמו. תודה לך חג שמח ושנה טובה אברהם

dan the man

New member
גם אני ..

אני מרגיש שהפורום הזה עוזר והכרתי פה הרבה קשרים ואני פה רק 3 שבועות ואני מקווה להשתלב כאן בצורה טובה אז שנה טובה לכולם!!!

DAN1EL

New member
../images/Emo55.gifשנה טובה אריק

וזה באמת פורום מדהים! כל הכבוד!

ליילנד

New member
../images/Emo75.gifשנה טובה../images/Emo74.gif

ומי יתן ויהיה יותר טוב והרבה יותר טוב מהשנה הקודמת. מחכה למפגש בסוכות לפגוש אנשים ואוספים, האם יש כבר תאריך

למעלה