חברים חביבים!

חברים חביבים!

עוד לא נסעתי, ואני כבר מתגעגע. החל מהלילה ועד ליום חמישי הבא תצטרכו להסתדר בלעדי. בבקשה תהיו ילדים טובים. שלא תעיזו לארגן מפגש פורום בלעדי! אני לוקח איתי רשימת מה-כל אחד אוסף, ואשתדל להביא מה שאוכל. כיוון שהמיני בר במלון חופשי, קטבוקים בוודאי יהיו. גם פחיות קולה, אולי כלי בית מעניינים, מטבעות ושטרות. אני בספק לגבי בולים. מה עוד? כמובן, כרטיסי ביקור. את זה יש בכל מקום. ספרי שירה וילדים הם תלויי מקום, אז לא אמצא. סכין או חרב אני חייב למצוא, כי מחכה לי אנציקלופדיה תמורתם. לעניין אחר- האם סיבוב המעטפות הגיע ליעדו? האם כבר יצא לנמל יעד נוסף? שיהיה לכולם סוף קיץ נעים, בטוח, שקט ופורה. נשתמע בשבוע הבא. אריק.

וכמעט שכחתי:

סקר חדש, אחרי שלסקר הקודם כמעט ולא עניתם. מי שרוצה יכול עדיין להכנס גם לסקר הקודם ולהצביע. ניתוח התוצאות נעשה בשבוע הבא. בי!!

rachelea

New member
נעלבתי.....

ובכל זאת, חופשה נעימה, שקטה ומהנה. נתגעגע...

rachelea

New member
אוהו...

ודוקא במדינה שאתה נוסע אליך, יש (אבל יש לי אותם...). תמצא שם פורפרות עם חוט מחובר ותוך כדי אחיזה בחוט מסובבים הנערים את הפורפרה (החוט מחובר ולא ניתק). מציעים אותם במיוחד לתיירים.

yoavabadi

New member
אריק סלח לי על אי ההקשבה והבורות

אבל לאן אתה נוסע/טס

אריק תהנה בחופשה שלך ו...

אל תשכח לייצג את ישראל בכבוד (אבל אם המיני בר חופשי אל תשאיר בקבוק אחד אתה שומע!?!?!?!?) סתם בצחוק... עשה חיים וחזור אלינו בריא ושלם עם הרבה חוויות

למעלה