חברים זקוק לעזרה

ziv66611

New member
חברים זקוק לעזרה

אני מתכנן לנסוע עם חבר בתחילת פברואר לחופשה במיירופן לשבוע ימים.
בת זוגתי לא יכולה להצטרף אלי לכל השבוע ולכן חשבנו אולי שהיא תעלה על טיסה לקראת סוף השבוע (נגיד ביום רביעי) ותגלוש איתנו כ-3 ימים.
לבעלי הנסיון- האם הדבר אפשרי?
האם מוכרים חבילות קצרות של סופשים?
האם יהיו מקומות על הטיסות?

נא סיועכם הדחוף

alonaski

New member
אף אחד לא מוכר חבילות לסופ"שים

אבל למה אתה צריך דווקא "חבילה"?
תשכור לך עם החבר חדר במלון דירות עם מקום גם עבורה ואת כל השאר :טיסה, סקי פס, הובלה - תזמין בעצמך.
קח בחשבון שטיסות באורך הקצר משבוע - הן מאוד יקרות!!
לשאלתך- האם יהיה מקום בטיסה?
זה רק אתה תוכל לדעת כשתתקשר להזמין. ב"סטנד ביי"- בדיו בשיא עונת הסקי... לא נראה לי שיהיה מקום של רגע אחרון... המטוסים ביעדים של נמלי התעופה לצורך חופשת סקי - מלאים עד אפס מקום בעונה.

icecold7

New member
קשה ומסורבל, יותר מידי אופרציות...

הייתי עושה זאת רק כאופציה אחרונה ולוקח בחשבון שאצטרך לשלם הרבה עבור זמן קצר מאוד של הנאה
(הכותב התנסה בחופשות קצרות כאלו בעבר)

תנסה לדבר עם פינגווין

הם מוכרים חבילות קצרות, ואולי הם יוכלו לתפור משהו במיוחד בשבילך.

eran_le

New member
עשיתי את זה כבר הרבה פעמים

כמובן בלי חבילה. לא בעיה בכלל.

טיסות - תמיד יש. רק שאלה של מחיר. אם תזמין מראש אתה יכול למצוא במחיר סביר, סביב 400$. ברוב החופשות הקצרות שלי מצאתי טיסות בין 230-350$, אבל זה כי לא הייתי נעול על שבוע מסויים וטסתי לוינה במקום מינכן למשל. למינכן רוב הסיכויים שיעלה לך בין 350-500$.
למינכן יש 3 חברות שטסות, אל על, לופטהנזה ואייר ברלין. אצל האחרונים יש סיכוי טוב למצוא טיסה במחיר זול. אבל גם לאל על ולופטהנזה יש מבצעי חורף למיניהם.

כדי להגיע למאיירהופן היא יכולה להשתמש בהעברות של Four Seasons, יביאו אותה משדה התעופה עד לפתח המלון. נראה לי הכי נוח. אפשר גם עם רכבת, אבל צריך להחליף פעמיים.

Mr MAG

New member
אלו החברות שטסות ישיר

יש גם את הטורקיות - טורקיש איירליינס ופגאסוס, טסות דרך איסטנבול בזמנים סבירים מאוד. לא תענוג - אבל זול מאוד.

k hut

New member
הי זיו, זה תחום העיסוק שלי - צור קשר בפרטי

שחר בר - 054-4414036

ארגון חבילות אתגריות מיוחדות.

למעלה