חברים זקוקה לעזרה.....

li 3 האחת

New member
חברים זקוקה לעזרה.....

מזמן לא כתבתי פה.אבל קוראת הכל ומתעדכנת..אם לא מגיבה זה רק בגלל שאין לי כבר כוח לשוב עוד פעם לאותו מקום מלפני 3 שנים... כרגע נמצאת במצב נפשי לא קל.הכל סוגר עליי הכל נראה שחור.מרגישה במערבולת שאי אפשר לצאת ממנה.. מה שכרע הכי חשוב לי זה למצוא ע.ב.ו.ד.ה !!!!!!!!!!וכמה שיותר מהר.הגעתי למצב שבגלל הדירה שהסתבכתי בגללה אין לי חודש הבא כסף לשיכות לדירה ואני וילדי ניזרק. לא רוצה לבקש מהמשפחה גם גם הם לא במצב כל אחד ומצבו.רוצה לצאת לעבוד.ולכן מבקשת בכל לשון של בקשה מי שיודע על איזו משרה שאפשר שיגיד לי.מנסה בכל מקום לשאול. פקידות,שירות לקוחות לשיחות נכנסות.רק לא בשבתות. תודה~לי

כואב לקרוא אותך

אני מקווה שאחד החברה יוכל באמת למצוא לך מקום להתפרנס בו האם את מקבלת את כל הזכויות שלך כאלמנה יקירתי? מקווה ומתפללת לימים טובים יותר שנשמע שהדברים הסתדרו מאד דואגת לך יקירה

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לי יקירתי שולחת לך חיבוקכח . אתעניין עבורך,
טלי

ליאתי

כיום למצוא עבודה זה בשיטת חבר מביא חבר וחלק מהמקומות יוצאים לחופשות מרוכזות גשי לחברות כ"א תגישי קורות חיים ותנסי לגלוש במחשב לחפש עבודות לשלוח קורות חיים והכי חשוב להפעיל חברים העובדים בארגונים גדולים

li 3 האחת

New member
תודה חברים..

גם חיבוק וירטואלי גם חיזוק מפה עוזר לרומם קצת את מצב הרוח.. אני מנסה הכל קשרים עם חברים שולחת קורות חיים.ובעז"ה אחרי תשעה באב אגש גם לשירות התעסוקה לנסות. אני בטוחה שאבא שבשמים הוא רחום והוא ידאג שאמצא משהוא. חברים יקרים יש עוד אנשים טובים באמצע הדרך תאמינו לי מנסיון... שיהיה צום קל ומועיל למי שצם...והלוואי רק אהבת חינם תהיה בנינו.. ~לי

למעלה