חברים זוכרים את הימאן ?

HyperNovA

New member
חברים זוכרים את הימאן ?

אני חושב שאייתו את זה HEMAN אבל אני לא בטוח. הסידרה המצויירת הגדולה מכולם !!! גדלתי על זה
. אחחח מה קרה לסדרות המצויירות... למה אין איכות כזאת בטלווזיה היום ?

Lu Tze

New member
למעשה, עשו לסידרה רימייק

בשם "הימן ושליטי היקום" ששודרה (וכנראה עדיין משודרת) בערוץ הילדים.

CaptainOok

New member
../images/Emo5.gifלא לא לא../images/Emo70.gif

במקרה יצא לי לתפוס את אחי הקטן צופה בסדרה ה"מחודשת" הזו. היא פשוט נוראית! בכלל לא כמו המקורית. וחוץ מזה, עשו לה דיבוב, שזה בכלל נוראי! הי-מן המקורי שולת! וגם אחותו הכוסית, שירה!

HyperNovA

New member
שילה אני מבקש !!! ../images/Emo13.gif

אהההה שילההההההההה.......

riku

New member
איזו נוסטלגיה

הייתי בן איזה 6!!!! סדרה גדולה וקראו לאחותו שירה אם אני לא טועה וגם הייתה סדרה עליה בני כמה אתם 40???

HyperNovA

New member
יש תנאים ../images/Emo8.gif

אתה חייב להיות מינימום בן 16 להכיר את הסידרה הזאת, והיה צריך להיות לך כבלים באותה תקופה לפני 11 שנים...

TUVIX

New member
היה לי כבלים מגן חובה

שזה מלפני 12-13 שנה אז ככה שאני אמור להכיר תסדרה הזאתי אבל משום מה אני לא :|

HyperNovA

New member
תתבייש לך ! ../images/Emo2.gif

עכשיו אתה מוריד את כל הסידרה מאי מיול וצופה בה ! ואתה לא חוזר לפה עד שלא פית בכל פרק פעמיים לפחות !!!

TUVIX

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

papal

New member
ואי

בגללכם מתנגן לי בראש עכשיו השיר הזה "הי- מן" ו- "שירה שירה" הם כאילו אחים לא? וחיים בעולמות מקבילים או משהוא כזה נכון? אני זוכר שלהי מן יש יריב מר שנראה כמו גולגולת ולשכלב שלו קוראים בעברית-בתרגום הכתוב מוכלב (לא טעות כתיב) גם לי יש משהוא כמו 13 שנה כבלים אולי קצת יותר למרות שאני עדיין טוען שבז'אנר של סרטים מצויירים עתיקים אין על הרובוטריקים וכוח המחץ!!!!

למעלה