חברים,זה נגמר סופית

SupeRonit

New member
חברים,זה נגמר סופית

אני מדליקה
לזכר היפים והאמיצים. אתם יודעים שהרבה זמן אני כבר מתכיינת,ומאיימת שאני אפסיק לראות אותה וחוזרת כמו מכורה.. אך היום המסמר האחרון בארון שלה ננעץ-גיא רשם באתר:"אני מאוד בספק אם אני אחזור לצפות בסדרה כשאחזור לארה"ב." ואם גיא התייאש ויש בו ספקות-אז מי אני האדם הקטן (לעומתו של גיא העליל) שאמשיך לצפות בקרש הזה.. אז זאת בעצם הודעת הספד..ולשמחתי יש גורם שיעזור לי בקשיי הגמילה:כל שני,רביעי וחמישי-אני עובדת בארבע (וכולנו יודעים עם מה זה מתנגש).. אז בהזדמנות זו אני רוצה להלל את גיא על פועלו בפורום ובאתר,להגיד לו תודה על כל מה שהוא עשה למעני,ולבקש שוב את סליחתו (הוא כבר יבין).. מקווה להצליח להישאר חלק מהקהילה החמה והאינטימית שיצרנו פה אוהבת-רונית

Mighty Morphin

New member
../images/Emo10.gif

ת'אמת גם אני, שחזרתי לראות רק לפני חודשיים בערך את היפים, שוקל לפרוש. אבל אני חושב שאולי כדאי לתת עוד צ'אנס - אחרי הכל אולי יהיה יותר מעניין עוד חודש בערך (שמעתי שתיכננו כמה עלילות שמערבות אנשים אחרים חוץ מברוק-ניק-רידג'-ג'קי
). בשורה התחתונה- אל תתייאשי! תני עוד צ'אנס!

lilithmm

New member
צודקת בהחלט../images/Emo88.gif

הגזימו לגמרי עם העלילות הפנטזיונריות שלהם. הסידרה הפכה למעוררת רחמים. אני רואה את הסדרה כל יום, מהפרק שברוק נאנסה או כמעט נאנסה כשחזרה מהלימודים. אני לא מבינה את זה, אי אפשר לכתוב עלילות הגיוניות?? מזעזע

SupeRonit

New member
נגיד שזה הגיוני

אבל זה כבר היה (רידג'-ברוק-אריק) כולנו זוכרים שנשאלה השאלה-מי האבא

lilithmm

New member
זה כל הקטע

דבר כזה אפשר לעשות פעם אחת אולי פעמיים. אבל בסידרה הזו כל הריון מלווה בסיפור אחר

sashkashurik

New member
לא נכון!

ההיריון של דרלה היה כמעט ללא סיפור, ומה שהכי מדהים, הלידה שלה עברה בלי שום הסתבכויות
(לא מתאים לאופרות סבון). הלוואי עלי לידה כזאת...

lilithmm

New member
חחחח ממש לא

ההריון של דרלה הרס את הנישואין של מייזי ועשה בלגאן ענק, ובעקבותיו מייזי התחברה לדיקן. לא עשו סיבוכים מכוון שדרלה כנראה לא רצויה כדמות מרכזית

Guy K

New member
הגזמת ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח.. מצחיקה שכמותך... את מדליקה נרות לזכר הסדרה כי לי נמאס ממנה? בכל חודש נמאס לי ממנה, אין בזה שום דבר חדש
אני רק מקווה שיעיפו את בראדלי, יביאו תסריטאי ראשי עם קצת חזון ויכולת, מישהו שיכתוב עלילות שמבוססות על דברים הגיוניים שהדמויות יעשו במצבים ספציפיים - ופחות על עלילות שנועדו לזעזע אותנו וישכחו יומיים אחר כך כי אין להם שום קשר לשום דבר. יהיה טוב?

את באמת חושבת שתצליחי להיגמל מימנה

??????????? אני ניסיתי כמה פעמים אבל אני כל פעם מחדש חוזר לראות אותה .. הדבר היחידי שיגרום לי להפסיק לראות אותה זה מתי שברוק תפסיק לשחק בה ...

לינה18

New member
איך יעיפו אותו אם יש לו פרוטקציה?

הוא הרי הבן של יוצר הסדרה לפי מה שהבנתי, לא? אז איזה סיכוי יש שיעיפו אותו?

למעלה