חברים, זה מתחיל....

חברים, זה מתחיל....

מידיעות אחרונות של היום. לפי דרישת יהדות התוה, יקוצצו קצבאות הילדים למי שיש עד שלושה ילדים ויועלו הקצבאות למי שיש מעל שלושה ילדים. כלומר החילונים שלרובם יש עד שלושה ילדים יקבלו פחות כסף והחרדים שיש להם מעל שלושה ילדים יקבלו יותר כסף על חשבון החילונים.

אשרת

New member
../images/Emo5.gif

והעיקר שהחרדים דואגים לככככככככככללללללללללללל הילדים. גועל נפש.

מישקולץ

New member
והדרישה של מי? יהדות התורה ולא ש"ס

ולמה זה חשוב יהדות התורה ,אגודה או, ש"ס. כי בקדנציה הקודמת ששינוי הייתה המפלגה השלישית בגודלה ,הסכימה שינוי לשבת עם יהדות התורה ועם אגודה אבל בשום פנים ואופן לא עם ש"ס. ומה מסתבר שהסחטנים הגדולים במגזר החרדי הם ליצמן ושות.. ולאו דוקא ש"ס.

אשרת

New member
חכה שהפרטים עם ש"ס יתחילו

לצאת לאור, והדרישות להעברת תקציבים לישיבות של ש"ס יתחילו לגדול. לאט לאט. אל תדאג. זה נבלה וזה טרפה. שלום.

מישקולץ

New member
נחכה,ועד אז זה לא יהיה חכם להכפיש

מגזר שלם בגלל מפלגה אחת שידועה בסחטנות שלה. שתהיה דרישה של ש"ס שהיא לא מקובלת אז נדון בכך חבל להשמיץ מגזר שלם מבלי לדעת כלום, ורק על בסיס דרישות של מפלגה חרדית קטנה שלהזכירך שינוי הסכימו לשבת איתם בממשלה. שלום גם לך

eitangn

New member
המפלגה מייצגת מגזר שלם...

"נחכה,ועד אז זה לא יהיה חכם להכפיש מגזר שלם בגלל מפלגה אחת שידועה בסחטנות שלה" - מי שמשפיע על חיי זה המפלגה המייצגת את המגזר, לא כלל הציבור שלה... אין לי דין ודברים ישירות עם חסיד בבני-ברק, יש לי דין ודברים עם הנציג שהוא בחר לכנסת. "בסחטנות שלה" - זו סחטנותו של המגזר כולו... "להזכירך שינוי הסכימו לשבת איתם בממשלה" - להזכירך, לא נכון!!! שינוי הסכימה שלא לפסול מראש כל הדברות. לא התקיימו כל שיחות על ישיבה ביחד...

eitangn

New member
הנך טועה ומטעה

"הסכימה שינוי לשבת עם יהדות התורה ועם אגודה אבל בשום פנים ואופן לא עם ש"ס." - לא נכון. הסכימו שלא לפסול מראש הדברות. מעולם לא הסכימו לשבת ביחד בממשלה. וגודל הסחטנות לא היה קשור לעניין אלא גודל ההשחתה של המערכת הציבורית. ש"ס הנה מפלגה שמטרתה לפרק/להרוס את המערכת הממלכתית, תוך שימוש בכספים ממלכתיים. ע"ע אל המעיין שמטרתה הוצאת כמה שאפשר ילדים מהחינוך הממלכתי אל חינוך חרדי. האגודה/דגל התורה עושות לביתן אך לא מנסות להרוס את המדינה...

Sashka7

New member
טוב, ידענו שזה מה שיקרה...

אני לגמרי לא מופתעת... חכה עד סוף ההסכמים הקואליציוניים...

omerlich

New member
קיצבאות הילדים..

חוזרות ובענק.. ליצמן מיהדות התורה מציע לקצץ בקצבאות של משפחות מעוטות ילדים לטובת משפחות מרובות ילדים. משפחה מעוטת ילדים תקבל 100 שקל על הילד הראשון במקום 150 כיום!!! חייבים לעשות משהו.. להפגין או משו כזה!!!! אנחנו חוזרים אחורה 3 שנים לתקופה בה שינוי לא הייתה בממשלה ומעמד הביניים החילוני סבל!!!

o f r o n

New member
זה באמת מפתיע אותך?

זה מה שקורה כשאתה מכניס לגועליציה מפלגות חרדיות במקום מפלגות חילוניות. זה מה שהעם רצה וזה מה שהוא יקבל, חבל רק שגם אלו מאיתנו שלא רצו בכך גם סובלים.

Sashka7

New member
זה לא סתם מפתיע אותו... הוא רוצה

לעשות משהו נגד זה... ואני ממש בעד!!!
בוא נארגן הפגנת מרובת משתתפים מכל המפלגות ומכל המגזרים, שזה מפריע להם (נו עניין הקצבאות) ונראה להם מה זה
יכול להיות ממש כיף! אנחנו נגיע בחולצות שינוי!

מישקולץ

New member
בהצלחה לך אם תצליח לגייס מספר

אנשים כדאי ליצור הפגנה תקרא לי גם אני אבוא. אל משום מה לא נראה לי שתהיה הפגנה כזאת

Sashka7

New member
1. אני בת

2. למה אתה חושב שכל כך קשה לארגן משהו כזה???

omerlich

New member
לפי דעתי..

חייבים לפנות לתנועות אחרות.. כמו איכות השלטון ואפילו עם מפלגת מרצ-יחד(כן כן).. חייבים להפגין ולמחות.. מישו רוצה לעזור לי בלארגן את זה?

Sashka7

New member
כן, גם אני חשבתי על מרצ...

אפשר לפנות גם לכל מני גופים כמו למשל מועצת תלמידים (עד כמה שיש לי בעיה עם הגוף הזה, עדיין), או כל מיני תנועות שפשוט אכפת להם.

omerlich

New member
נראה לך

שכדאי לכתוב להם בפורום על זה ולראות אם הם מעוניינים?(הכוונה למרצ)?

Sashka7

New member
כן, בטח... רק קודם לכן חשוב

לבדוק אם מרצ תמכה במהלך הזה, ועדיף לפנות עם זה קודם ליו"ר או מישהו יצוגי ולא לפרסם ישר בפורום.

Sashka7

New member
למה צריך כסף??? אני לא רואה סיבה

אפשר להכין הפגנה גם עם הוצאות הכי מינימליות (נסיעות), וכוח אדם- ההצעה שלי הייתה לשתף פעולה עם עוד כמה גופים, ואל תשכח שעדיין נשארו כמה חברים ואוהדים שרופים לשינוי

למעלה