שמעי אהבתי את החזיה אבל היא קצת מפריעה לתמונה
C Cגלית New member 25/11/07 #27 יסססססססססססססס יססססססססססססס אוהבת את התמונה הזו גרררררר !!! אחלה פיצויים יש לך
B B o n e r New member 25/11/07 #22 סחלב... ../images/Emo203.gif תמיד צריך להיות חם, עם קינמון .... יאמי ! אין על סחלב חם בחורף...
מ מכבסת תולע New member 25/11/07 #42 סחלביתתתתתתת מתה עלייך../images/Emo25.gif לא זיהיתי אותך בלי האדום חחח
C Cגלית New member 26/11/07 #47 יוווווווווווווווווווווווו רק הרגע ירד לי הטלרכרד =] ברוכית הבאית יקירתי ידעתי שהייתי צריכה אמבטיה טובה להתעוררות
יוווווווווווווווווווווווו רק הרגע ירד לי הטלרכרד =] ברוכית הבאית יקירתי ידעתי שהייתי צריכה אמבטיה טובה להתעוררות
מ מכבסת תולע New member 26/11/07 #52 חחחחחחח,, יקרועה,, זה כי רגיל לך שהיא באדום אבל יפה לה שחור רק חסר לה שוט ביד
W wild orchid New member 27/11/07 #55 כולנו התפשטנו כאן, אני הורדתי את האדום ומכבסת את הכחול.Cגלית,קדימה,תורידי את הכחול שלך גם את.אחר כך תעמדי על 4 אני בדרך אליך עם שוט
כולנו התפשטנו כאן, אני הורדתי את האדום ומכבסת את הכחול.Cגלית,קדימה,תורידי את הכחול שלך גם את.אחר כך תעמדי על 4 אני בדרך אליך עם שוט