חברים זהירות!!!

מושי 58

New member
קל להיות עייצעס גיבער

מעבר לתת עצות האם הייתה חי עם אשה שפלירטטה עם מאות!!! גברים וקשרה קשרים אישיים ביותר ואינטימיים עם מספר יותר קטן אבל קשר עמוק מאד ותלותי ביותר. הרי אתה יודע שאשה מכורה נשלטת לגמרי על ידי הגבר לו היא מכורה . אז אתה מטיף לחיות עם אחת כזו???מי מבטיח שפריצע כזו לא תחזור לזה???יש על זה ביטוח?? נו נו... לא מאחל לך להיות במקום הזה.

א. אני בת

ב. לא כתבתי לך לחיות איתה. כתבתי סה"כ שבדיוק בימים האחרונים מישהי פירסמה פה את הבלוג שלה. בבלוג שלה היא מספרת על עצמה את מה שאתה מספר פה על אשתך, היא מספרת שם גם על תהליך ההחלמה. ואמרתי שזה נשמע שהבלוגרית היא אשתך. כתבתם ממש אותם דברים. לא ייעצתי לך מילה.

מושי 58

New member
יפה שמצאת קוי דמיון

סליחה על הפנייה בלשון זכר וגם לא התכוונתי לפגוע חלילה.

david047

New member
אז

אז מה חדש תחת השמש...מה שהיה לפני האינטרנט קורה היום ויקרה גם בעידן שאחרינו... המבול =כי אוי לי מיוצרי ואוי לי מייצרי !

מושי 58

New member
יש חדש -זמינות וקלות

הרבה יותר קל וזמין היום בלי לצאת מהבית כלל. הפיתוי והנסיון הרבה יותר גדול.

כשהייתי בחורה

אמרתי לעצמי אם עכשיו יש את הנסיון של הפלאפון(לפני 10 שנים בערך)מה יהיה בדור הבא??מה יהיה על הילדים שלנו?והנה עכשיו רואים..אז כשהילדים שלי יהיו גדולים מה יהיה?איזה ניסיון יהיה יותר מהאינטרנט למשל?ימים יגידו..

אין מה לעשות מי שהראש שלה לבגוד

היא תבגוד כמו הגבר אז זה דרך העולם עולם כמנהגו נוהג

מירב נ2

New member
לבי איתך

עברתי חוויה דומה לפני 9 שנים. הסימנים שציינת כמעט זהים. עליך לדעת, לא חשוב מה יהיו צעדיך הבאים, מערכת היחסים לא תשוב לשגרה היות ועברה טלטלה עזה. יזכרו זאת כל הבוגדים שנשאבים לקסםי הריגושים למיניהם, המחיר תמיד כבד. הייה חזק!

מושי 58

New member
נכון, קשה לחזור לשגרה מזה.

הידיעה שבת הזוג בגדה מוציאה משיווי משקל. תמיד העניין צף ועולה ולפעמים יש התפרצויות. כל אלו (ולצערי ישנם רבים וטובים) שמסתובבים בצ'אטים וברשתות החברתיות והפייסבוק בראשם ויוצרים קשרים מזיקים עם בני המין השני כדאי שיהיו מודעים לכך שהעסק יתפוצץ ויפגע בהם ובאחרים בסופו של דבר. אותם גברים שבגדו איתה גרמו נזק לא רק לה אלא גם לילדים שלה!!!! שתשומת הלב אליהם הוזנחה וכעת הם חיים בידיעה שאמם בגדה.

למעלה