חברים זהירות!!!

מושי 58

New member
אהה...

הגמרא במסכת ברכות אומרת:"ועין נואף שמרה נשף לאמור לא תשורני עיין הקב"ה נותן בו פניו" בעברית צחה: הבוגד מנסה להסתתר אבל זה לא יעזור לו כי משמים יגלו אותו!! לגופו של עניין אם יש לאדם יצר כזה ניתנו לו גם הכוחות להתמודד איתו! אז שיהיה לך בהצלחה......

מושי 58

New member
מנסה

בוחן איך אפשר לעשות את זה מבלי לפגוע בילדים. את מבינה, אנחנו משפחה חרדית מרובת ילדים בלעה"ר

אין דבר כזה להתגרש בלי ליפגוע

בילדים!!!אחשלי גם התגרש ביגלל בגידה יש לו ילדה אחת אבל היא מסכנה זה לא מילה!

קליט

New member
מושי,

יש אנשים שגם במצב כזה הם מסוגלים לסלוח ולהמשיך הלאה - כמובן אחרי שהאישה עושה הכל כדי להפסיק עם זה, והיא הולכת ליעוץ . הכי קל זה להתלהם ולתת לה בראש . הבחורה נפלה בנסיון . זה יכול לקרוא לכל 1 . אז אם אתה מסוגל להמשיך - תלכו ליעוץ כדי לראות האם יש מצב להמשיך, ואיך עושים זאת, ומה עושים כדי שהיא תיגמל מזה . #יש גם מקום לשאול רב בענין . בהצלחה

הוא אמר שהיא כבר ניגמלה לא?

ושהיא טוענת שהיא רק דיברה איתם אז אם כך אין לו מה לישאול רב

מושי 58

New member
גם נפגשה בחשאי!!.אמא למשפחה מרובת ילדים!

ודאי שיש מקום לשאול רב כי נפגשה עם גברים לטענתה בצמתים.(מקום מושבן של העוסקות בעיסוק העתיק וד"ל) חוץ מזה היא שקרנית פתולוגית ממש . תפסתי אותה על כל כך הרבה שקרים שזה לא יאומן. קשה מאד להאמין לה.

אני יודעת שזה קשה וכואב!אבל מצד אחד

אנשים שהם כאלה זה בדם שלהם וזה כמעט בלי סיכוי לצאת מזה!ומצד שני הפגיעה של הילדים זה עוד משו...תעשה מה שהלב שלך מרגיש...

קליט

New member
מחילה בכלל שאני מתערבב

קשה להאמין שהיא נהייתה פתאום יצאנית שמציאה את מרכולתה ברחוב . . לא נראה שהיא השתגע פתאום . יתכן שהיא שיקרה הרבה כי היא היתה בתיסבוך , ציינת שיש לה משרה מכובדת , היא היתה בחיים של לחץ אז היא ניסחפה, אני בתור גבר יכול בהחלט להבין את הפיתוי להגשים פנטזיות מדליקות, ובמיוחד אם זה בהישג יד . . . היא המטורללת שנסחפה, ואתה יכול אולי לבדוק אם היא שפויה רצינית ומאופסת, ולהתחיל דף חדש בסיוע של איש מקצוע .

מושי 58

New member
מטורללת בגדול

היא אכן מחורפנת שנסחפה אחרי ריגושים מדליקים על גברים צעירים ממנה בעשרים שנה בו בזמן שהיא סבתא!!! ובאמת טיפוס כפוי טובה וחסר נאמנות ממדרגה ראשונה. זו אכן תכונת אופי מאד מוכרת אצלה.אני אומר את זה לצערי כי היא עדיין אשתי. לפגוע בילדים בגלל אמא מטורללת זה עוול. איך עושים את זה? זה כמו לרבע את העיגול. שאלה בלתי פתורה.

אני מכיר זוג שגם כשהאישה אמרה בעלה

נשאר אדיש ולא נתן לה רגש בכלל ועשה טובה שבכלל נוגע בה היא הלכה לרב ולא עזר ובסוף היא בגדה עם לא דתי אחד שנתן לה המון רגש..גבר בוגד בגלל תאבה אך אישה יותר בגלל מחסור ברגש...

מושי 58

New member
יכול להיות

באמת יתכן מאד מה שאתה אומר. אף אחד לא נקי מטעויות. אבל בעיה כזו פותרים בדיבורים אמיתיים מלב אל לב. בהצבת הצרכים על השולחן. או בעירוב גורם מבחוץ. אבל! שאשה שלדעתה לא קיבלה אהבה ותעשה דין לעצמה ותלך לבגוד ולהתמכר לגברים צעירים?? זו מידת סדום ועמורה ממש וכמעשה ארץ מצריים!!. פה החולניות המטורפת הייתה שחיפשה דווקא את הקשר האסור, את הריגוש המטורף של להערים ולהימלט מן הבעל עם גבר זר ולהישלט!!כן להישלט, על ידי גבר זר. יש פה תסביך פרוידייאני עמוק שמגיע עד לילדות. לא כאן המקום להאריך.

קליט

New member
זה לא פשוט מה שאתה עובר עכשיו . .

אני לא יודע אם אתה מסוגל במצב הזה שלך לקבל את מה שאגיד לך תיכף . . יתכן מאוד שהיא ניסחפה בלי משים . היא התכתבה עם מישהו ומזה היא הגיעה לאט לאט למפגשים . ואתה יודע מה ? . . יתכן מאוד שהיו לה מעצורים והיא לא איבדה כל רסן ואכמ"ל . . ברור שזה מגעיל מה שהיא עשתה . . מה שאתה אמור לעשות זה ללכת ליעוץ ולבדוק אם יש מצב שתמשיך איתה, אתם גם יכולים להתגרש בכבוד בלי שתשמיצו איש את רעהו . יתכן והיא רעה כי היא היסתבכה . לכולנו יש חלק רע באישיות שלנו, ואם פוגעים בנו אז אנחנו משיבים כפליים . . רק אם תלך ליעוץ תוכל לדעת לאן פניך מועדות . בהצלחה

קליט

New member
מישהו אמר שזה קל ?

אם היא מעונינת, ואתה תגיע למסקנה שזה משתלם לך, ושהיא רצינית, - זה יכול ללכת . .

אאאאוצ`..

אתה נשמע ממש מתאים לאיזה בלוגרית שפרסמה את הבלוג שלה ממש בימים האחרונים. על התמכרותה לנט ועל החלמתה. כאילו אתה בעלה.. אולי זה נכון.. אולי זה צירוף מקרים. כתבתם המון דברים אותו דבר. היא על עצמה ואתה על אשתך. במידה והיא אשתך אז זה נשמע שהיא כבר אחרי כל זה, ושהיא חזרה מטעויותיה ושהיא נגמלה.

*אווווצ`

זה פשוט מדהים. כתבתם כמעט אותו דבר. אתם אותו גיל, גם דיברת על עבודתה וגם היא הזכירה זאת. אם זו היא, אז זה באמת נראה שהיא בשלבי סיום של החלמה אמיתית.

למעלה