מה הקשר סוק? מהה??
ס סוקרטס פה New member 27/1/13 #16 זה קשור הרי למה אני רוצה מהקהל העדין שלנו שיתרגל את זה? אני רוצה שהם יפיקו מזה מסקנות, מסקנות שיתנו להם כלים להעצים את הביטחון העצמי שלהם לכי תדעי, אולי הם עוד יאהבו את עצמם סם דיי שווה לנסות
זה קשור הרי למה אני רוצה מהקהל העדין שלנו שיתרגל את זה? אני רוצה שהם יפיקו מזה מסקנות, מסקנות שיתנו להם כלים להעצים את הביטחון העצמי שלהם לכי תדעי, אולי הם עוד יאהבו את עצמם סם דיי שווה לנסות
S shayV2301 New member 27/1/13 #21 ניסיתי את זה פעם אז היא קראה לחבר שלה שלא היה בפריים שיבדוק מה העניין איתי
מ מוטי חוף מציצים New member 27/1/13 #24 לא צריך לחכות לסוף השבוע כדי להגיע למסקנות קיימות שתי אפשריות. א.היא תגיד לך כך את העיניים שלך ועוף מכאן,לאו דווקא במילים האלו. ב.היא תוריד את העיניים מטה ותמשיך הלאה.יתכן שגם תקבל חיוך על הדרך לפני זה.
לא צריך לחכות לסוף השבוע כדי להגיע למסקנות קיימות שתי אפשריות. א.היא תגיד לך כך את העיניים שלך ועוף מכאן,לאו דווקא במילים האלו. ב.היא תוריד את העיניים מטה ותמשיך הלאה.יתכן שגם תקבל חיוך על הדרך לפני זה.
ס סוקרטס פה New member 27/1/13 #27 תשובה ב' יותר סבירה ולשם אני רוצה להפנות את הקהל העדין שלנו כי להוריד לה תעיניים בצורה כזו מתבטא ככוחניות מסוימת (גבריות איף יו לייק) ומי שיתרגל את זה קצת יוכל לעבור לעצירת הבחורה ודיבור איתה עם פור גדול
תשובה ב' יותר סבירה ולשם אני רוצה להפנות את הקהל העדין שלנו כי להוריד לה תעיניים בצורה כזו מתבטא ככוחניות מסוימת (גבריות איף יו לייק) ומי שיתרגל את זה קצת יוכל לעבור לעצירת הבחורה ודיבור איתה עם פור גדול