חברים וחברות...

Haunted

New member
חברים וחברות...

אני מודיע בזאת, על הקמת מדינת היהודים... סתם
אחרי כמה חודשים טובים של תרדמת, ושל הפסקה מהסדרה, אני מכריז על פתיחתו המחודשת של פורום "הסופרנוס"
לרגל תשעת פרקי הסיום האחרונים בהחלט של הסדרה, הפורום נפתח מחדש, ומזמין אותכם, כל הצופים והמעריצים לדבר שוב על סדרת הדרמה והפשע המצליחה ביותר בעולם. הפרק הראשון בחלק ב' של העונה השישית שודר כבר ב-15 לאפריל בארה"ב, ברשת HBO. אך אלינו הפרקים יגיעו ב-9 למאי, וישודרו כל יום רביעי בשעה 22:20, בערוץ yes Stars!2 של הטלויזיה בלווין. אני מאחל לכל צופי הסדרה המשך גלישה מהנה בפורום !

MR MITB

New member
אני חדש בפורום הזה.

לצערי הרב התחלתי לראות הסופרנוס לראשונה בחיי רק לפני חודשיים. קנית את כל ששת העונות ל- DVD וכבר סיימתי לראותן. אני בהחלט חושב שזאת הסידרה הטובה והמשובחת ביותר שראיתי וראיתי ואני עדיין רואה המון סדרות. אשמח להשתלב פה ולדסקס עם חברי הפורום על הסידרה.

Chris Redfield

New member
מזל"ט

כל החברים בעמותת האוטיסטים בישראל מאחלים לך מאברוק על הפורום. תייצג אותם בכבוד, כל החלומות מתגשמים! ישר כוח!

Haunted

New member
מאחר ואתה מדבר בשמם

אני מבין שאתה מייצג אותם. אז תמסור תודה בשם הפורום לכל העמותה, כולם מתקבלים פה בברכה

c l i f f o r d

New member
מזל"ט

כל הכבוד שחזר הפורום, צריך לתת לסדרה הטובה בעולם את הכבוד הראוי לה! בלי ספויילרים בינתיים, החלק השני של העונה השישית נפתחה מצויין כצפוי ואני מקווה הסופ"ש הזה לראות את הפרק הרביעי.

Schweppesdude

New member
סוף סוף

פורום לאחת הסדרות הכי טובות שאי פעם נראו על המרקע. בהצלחה למנהל החדש! וד"א סחתיין על הלוגו.

Optimus_Prime

New member
מזל טוב מחדש!

אפשר לכתוב על פרקים ששודרו בארה"ב השבוע? כמובן עם סימון ספוילר.. מה החוקים? :O

Haunted

New member
אפשר

ואני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת ולהודיע שהפורום נפתח לכבוד שידור העונה בארץ. ולמרות שאני בטוח שרובכם צופים בפרקים שכבר משודרים בארה"ב, במהלך שידור העונה בארץ, ייפתח כל שבוע שרשור פרק שבועי שבו יהיה אפשר לדון בפרק. אז לכל אלו שצופים בפרקים, אנחנו נצטרך להתחשב באלה שמחכים לשידורים שבארץ. ולכן תצפו לשרשורים של פרקים שכבר ראיתם. לגבי החוקים, אתה מוזמן לקרוא את תקנון הפורום לגבי הודעות שנוגעות לפרקים.

למעלה